STILL Safety pakketten

Veiligheid tegen een aantrekkelijke prijs


STILL biedt 3 verschillende Safety pakketten aan: Safety Work, Safety Vision en Safety Load. Bestel nu een nieuwe RX 20 elektrische vorkheftruck en verhoog de veiligheid binnen uw bedrijf. Zo'n voordelige aanbieding kunt u niet laten lopen.

STILL Safety pakketten

Zo'n voordelige aanbieding kunt u niet laten lopen! Vraag nu een offerte aan voor de STILL Safety pakketten.

Veilig werken met meer zicht

Het veiligheidspakket Safety Work bevat naast een STILL Safety Light een zwaailicht, een panoramaspiegel en een systeem om de snelheid in de bochten te reduceren.

Het STILL Safety Light geeft een blauwe lichtstraal op de vloer ca. 5 meter voor/achter de truck en waarschuwt zo overig personeel. Het zwaailicht gaat aan zodra de truck gestart wordt en ondersteunt zo de zichtbaarheid, bijvoorbeeld in ruimtes met voorgeschreven gehoorbescherming. De panoramaspiegel verbetert het zicht op de omgeving van de truck en verkleint de dode hoek van de bestuurder. Het snelheidsreduceringssysteem vermindert de kans op schade aan de last door de snelheid aan te passen in de bochten.


B eter zicht voor maximale prestatie

Het veiligheidspakket Safety Vision bevat twee LED schijnwerpers voor en één LED schijnwerper achter op het beschermdak.

De schijnwerpers voor maken het voor de chauffeur eenvoudiger om pallets op te pakken en om lasten weg te zetten. De schijnwerper aan de achterzijde verlicht bij achteruitrijden de rijweg. Tegelijkertijd verbetert het Safety Vision pakket de zichtbaarheid en waarneming van de truck door anderen.

Goederen veilig vervoeren

Het Safety Load pakket bevat een ladingbeschermrek en een beschermrooster op het dak.
Het ladingbeschermrek geeft extra steun aan de achterzijde van de last en verkleint zo de kans op het vallen van de last over het vorkenbord op het bestuurdersdak of op de chauffeur. Het op het dak gemonteerde beschermrek beschermt de bestuurder tegen eventueel vallende goederen met een geringe afmeting.