10 jarig jubileum voor de STILL RX 70-20/35

NU met verlengde garantie

Beter dan ooit -
de nieuwe RX 70-20/35.

Profiteert u mee? Wij verlengen de garantie met 3 jaar over de gehele aandrijflijn.

NU 3 jaar garantie *

Geldig tot 31-05-2018. Vraag naar de voorwaarden.

Aanvraag voor de STILL RX 20/35 met verlengde garantie

Uw STILL adviseur staat klaar om u te informeren.

Nog beter voor zijn 10 jarige jubileum

Om dit te vieren zijn de nieuwe modellen nog beter. Naast een nieuwe, moderne look biedt de nieuwe RX 70-20/35 een aantrekkelijk pakket van veel verbeteringen:

  • Aangepaste prestaties: Beter gebruik van de hybride technologie.
  • Nu ook met 2 ton laadvermogen: Met een lastzwaartepunt op 600 mm.
  • Verbeterde rijeigenschappen: Langere wielbasis voor meer rijstabiliteit.
  • Nieuwe communicatie-interfaces: Radio met USB en handsfree Bluetooth-communicatie


Met een brandstofverbruik van slechts 2,5 liter per bedrijfsuur is de RX 70 de zuinigste en milieuvriendelijkste truck in zijn klasse. De hybride technologie van de diesel-elektrische aandrijving draagt bij aan de uitstekende energie-efficiëntie.

Door het gebruik van een dieselmotor en elektrische aandrijving is de RX 70 de wereldkampioen in verbruik (slechts 2,5 l/uur volgens VDI 2198). Bovendien combineert hij de kracht van een verbrandingsmotor met de gevoeligheid van een elektrische truck. Het resultaat: krachtig, nauwkeurig en tegelijkertijd energiezuinig werken. De RX 70 is de perfecte truck voor buiten om goederen snel en behendig te verplaatsen. Zelfs slechte en snel veranderende weersomstandigheden zijn geen probleem: de bestuurder zit volledig beschermd in de ruime cabine.

Al 10 jaar de onbetwiste koploper

Met zijn 2 tot 3,5 ton laadcapaciteit is de compacte RX 70-20/35 uniek in zijn combinatie van kracht, nauwkeurigheid, ergonomie, compactheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid:

  • Diesel-elektrische aandrijving met hybride technologie: Door het gebruik van een dieselmotor en elektrische aandrijving is de RX 70 de wereldkampioen in verbruik (slechts 2,5 l/uur volgens VDI 2198). Bovendien combineert hij de kracht van een verbrandingsmotor met de gevoeligheid van een elektrische truck. Het resultaat: krachtig, nauwkeurig en tegelijkertijd energiezuinig werken.
  • Bijzonder stabiele rijeigenschappen: Door het zeer lage zwaartepunt is de truck altijd stabiel en gegarandeerd veilig.
  • Uitstekend zicht: De RX 70 20/35 is niet voor niets als beste uit de ADAC-test (de Duitse ANWB) naar voren gekomen: hoge voorruit, laag dashboard, doorkijkmast en grote ramen in het dak.
  • Compact, behendig en krachtig: Dankzij het korte contragewicht, het compacte ontwerp en de directe besturing beweegt de RX 70 zich veilig en efficiënt voort, zelfs in krappe ruimtes.
  • Blue Q efficiency-modus: Tot 10 procent energiebesparing met één druk op de knop.

STILL 360° experience


Vind meer details over onze nieuwe RX 70-20/35 op de product pagina
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Omvat aandrijfmotor, differentieel en tandwieloverbrenging, aandrijfas, dynamo, omvormer, stroomtransformator en voedings-module. Maximaal 3.000 bedrijfsuren. Geldig tot 31-05-2018. Vraag naar de voorwaarden.