STILL-vlootmanagement

Het "Masterplan" voor uw intern transporttoestellen

Vlootmanagement – made by STILL. Hoe omvangrijker, ouder en heterogener een voertuigenvloot is, des te groter zijn de optimeringspotentialen en de wens van de klant om het ganse vlootmanagement te outsourcen, om zich dan op zijn eigen "core business" toe te leggen. Opdat wij u een rendabel en zinvol vlootmanagement zouden kunnen aanbieden, gaan wij in eerste instantie uw vlootstructuur doorlichten, waarbij rekening word gehouden met ouderdom, specificaties en toepassing, onafhankelijk of het hier om STILL-toestellen gaat of van een andere merk. Het doel: de ganse vlootstructuur volgens type, specificaties en inzet in beeld brengen.

Andere key-factoren voor het herkennen van besparingsmogelijkheden worden door ons eveneens in acht genomen. Zo stellen wij een specifiek klantgebonden vloot voor, samen met een managementprogramma met verschillende Full-Service-opties. Haalbare rentabiliteit staat hierbij steeds in de kijker. In het kader van een vlootovername worden bijvoorbeeld onrendabele heftrucks door rendabele toestellen vervangen. Dit alles op basis van vast tarief op lange termijn of aan de hand van het STILL-BasicDynamic®-tarief, waarbij het tarief afhangt van de inzetgraad. Het STILL-vlootmanagement reduceert uw beheerskosten, verhoogt de efficiëntie en zorgt voor een maximale beschikbaarheid van uw toestellen.

STILL-FleetManager™ – alles weten, alles beheren

Wie mag met welke heftruck rijden? Wie gebruikt de heftruck voor wat en wanneer? Wanneer was het betrokken bij een ongeval? Wat bij een kleine vloot van toestellen nog relatief overzichtelijk is, wordt bij een uitbreiding van de vloot steeds complexer en moeilijker controleerbaar. Opdat u een overzicht van uw heftruckvloot kunt behouden, heeft STILL specaal voor de heftoestellen de FleetManager™ ontwikkeld.

De FleetManager™ reduceert op lange termijn de kosten en doet tegelijkertijd de veiligheid op de werkplek toenemen. Door FleetManager™ en zijn bijhorende toegangkaarten wordt gegarandeerd dat enkel bevoegde bestuurders met de aan hen toevertrouwde heftrucks kunnen werken. U heeft de keuze het systeem al dan niet persoonsgebonden te gebruiken. De optionele ongevalrecorder, voorzien op de STILL-vorkheftrucks, maakt het mogelijk het ongeval snel te registreren en het toestel met kruipsnelheid uit de gevarenzone te verwijderen. Daarenboven heeft u de mogelijkheid, inzet- en gebruiksrapporten te maken om eventueel mogelijke rationaliseringsprofielen te ontdekken. Met zijn vele mogelijkheden en toepassingen biedt FleetManager™ de basis voor een efficiënt vlootbeheer van uw intern transportmaterieel.

Als een levend product is de FleetManager™ constant onderhevig aan de processen van verbetering en verdere ontwikkelingen. Uw adviseur zal u graag hierover informeren!

De actuele updates voor uw Fleetmanager vindt u hier.

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.