STILL - leider op het vlak van intelligente sturing van intralogistiek

Visies hebben velen, maar weinigen weten die te realiseren. STILL is hierin geslaagd. En dit al sinds meer dan 85 jaar. Niet alleen met onze producten, maar ook, en dat stemt ons zeer blij, met onze veelvoudige dienstverleningen. Want wat STILL aanbiedt, is in deze vorm uniek.


Elke interne goederenstroom die tussen de aparte logistieke knooppunten plaatsgrijpt, wordt optimaal gestuurd en gekoppeld. Daarbij worden niet enkel de producten, maar ook de hieraan verbonden gegevens verplaatst. Voor deze complexe taak heeft STILL specifieke branche-oplossingen, die individueel aan de behoeften van onze klanten zijn aangepast. Zo ontstaat een omvangrijk aanbod van diensten met vele afzonderlijke bouwstenen, die gezameljk voor een maximum aan efficiëntie zorgen.

 

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.