STILL Verhuur

We zijn er voor u.

Wij van Still zijn er voor u, overal en altijd! 900 huurtrucks in België garandeert u de beste toegankelijkheid. Onze ervaren verhuur adviseurs zijn altijd beschikbaar en blij u het juiste advies te geven. Zij zullen het juiste huurmateriaal voor u vinden voor al uw benodigdheden.

Hier kunt u de juiste contactpersoon vinden voor uw persoonlijke advies.

Grote beschikbaarheid - ruim 900 trucks in België

STILL biedt u een grote selektie van meer dan 60 verschillende truck types. Ruim 900 huurtrucks zijn beschikbaar voor u! Wij verzekeren u dat wij u de juiste trucks kunnen aanbieden voor elk karwei. Zelfs speciale accessoires en bijbehorende apparatuur zoals  vorkverstellers, speciale vorken, rollenklemmen of viervoudige vorkenklemmen hebben we beschikbaar in onze huurvloot. All in one - STILL Verhuur!

Uw flexibiliteit is onze uitdaging

Wij bij STILL bieden u huurtrucks aan voor flexibele periodes. Of het nu voor een dag, week of maand, voor een korte periode of lange periode is. U kunt rekenen op STILL Verhuur. Dit houdt in dat u altijd ideaal bent voorbereid op onvoorziene topdrukte, of bij eventuele uitval van uw eigen machine.

STILL kwaliteit en de beste prijzen

Met onze Still huurtrucks, krijgt u altijd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Het beste van alles: Hoe langer u de truck huurt van ons, hoe goedkoper uw dagelijks tarief!

Met onze huurtrucks, kunt u uw productiviteit verbeteren en tegelijkertijd uw liquiditeit voor uw toekomstige investeringen.

STILL Verhuur - onze all-round zorgenvrije deal

STILL heeft een moderne huurvloot welke efficiënt werken garandeert door de nieuwste technologieën. Natuurlijk, met STILL is de huur inclusief full service, dat houdt in dat er geen extra kosten voor onderhoud en reparatie zijn.

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.