Meest gestelde vragen

 • De huurofferte - Wat houdt de STILL huurvloot in?

  STILL biedt u een gigantische selektie van meer dan 60 verschillende truck types. Ruim 900 huurtrucks zijn beschikbaar voor u! Wij verzekeren u dat wij u de juiste trucks kunnen aanbieden voor elk karwei. Of het nu de klassieke vorkheftruck is; elektrisch, diesel of LPG aangedreven, magazijntrucks - handbediend of elektrische trucks - verschillende reachtrucks of orderpickers en trekkers.

  Wij hebben wat u nodig heeft! Zie voor jezelf: Zelfs speciale accessoires en bijbehorende apparatuur zoals  vorkverstellers, speciale vorken, rollenklemmen of viervoudige vorkenklemmen hebben we beschikbaar in onze huurvloot. Het voordeel voor u is: U vindt alles onder één dak!

 • De huurofferte - Van wie kan ik huren?

  Wij bij STILL zijn ervoor u, altijd en overal.

  Ruim 900 huurtrucks in België garandeert de beste beschikbaarheid. Onze ervaren huuradviseurs zijn altijd beschikbaar en blij u te adviseren. Door u persoonlijk te spreken, kunnen wij het juiste huurmaterieel voor u vinden voor al uw benodigdheden.

  Hier kunt u de juiste contactpersoon vinden voor een individueel advies.

 • De huurofferte - Hoe flexibel kan de huur zijn?

  Wij bij STILL bieden u huurtrucks aan voor flexibele periodes. Of het nu voor een dag, week of maand, voor een korte periode of lange periode is.

  U kunt rekenen op STILL Verhuur. Dit houdt in dat u altijd ideaal bent voorbereid op onvoorziene topdrukte, of bij eventuele uitval van uw eigen machine.

 • Huren - Hoe moet de heftruck worden verzekerd?

  Verzekering tegen schade aan de heftruck, tegen derde of tegen schade aan behandelde goederen, zijn door de huurder te dekken en zijn NIET op de eigenaar, firma Still N.V. verhaalbaar.  Wanneer de huurder, om welke reden dan ook, in de onmogelijkheid zou verkeren, het materiaal aan de verhuurder terug te bezorgen (zelfs door omstandigheden, onafhankelijk van zijn wil, overmacht, e.d.), zal de huurder de verhuurder hiervoor schadeloos stellen, door de betaling van het bedrag, nodig voor de aankoop van evenwaardig materiaal.  De huurprijs blijft doorlopen tot de dag der schadeloosstelling.

 • Huren - Wanneer ontvang ik een factuur?

  U ontvangt de (eerste) factuur voor het huren direkt na het opstarten van de huurperiode. Wordt de huurperiode verlengd naar meerdere maanden, dan zal elke maand automatisch een factuur volgen.

  Na het terugbrengen van de huurtruck, zal STILL het totaal opmaken en vastleggen  - en u ontvangt de factuur voor de definitieve kosten en de eventuele schade aan de huurtruck.

 • Huren - Vragen welke ontstaan tijdens het huren?

  STILL is voor u beschikbaar gedurende de hele huurperiode. Voor elke vraag, reparatie en onderhoud: STILL is er voor u! Uiteraard kunt u de huurperiode verlengen, zelfs net na het opstarten van de huurperiode.

  Contacten

 • Huren - Wordt de truck geleverd of moet ik de truck zelf halen?

  STILL kan optioneel het transport organiseren voor het halen en brengen van de truck naar de juiste locatie. Deze service is optioneel en er zijn wel kosten mee gemoeid. Hoe dan ook, u kunt ook de truck zelf ophalen en weer terugbrengen.

 • Huren - Hoe ontvang ik een huurovereenkomst?

  Na het bepalen van de exacte benodigdheden, ontvangt u een concrete aanbieding, welke u ondertekend terugstuurt naar STILL. In overeenkomst met onze leveringsvoorwaarden wordt de ondertekende aanbieding dan uw huurovereenkomst.

 • De schade procedure - Wat gebeurt er als de truck beschadigd is?

  De klant is verantwoordelijk voor alle schade "niet te wijten aan slijtage". Hij/zij is verplicht de schade direkt te melden bij STILL. De klant zal door STILL belast worden voor deze schade, binnen het bestek zoals gemeld in de algemene huurvoorwaarden.

  Feitelijk, hoe de schade ook is ontstaan: De schade zal snel en professioneel worden gerepareerd door STILL - de beschikbaarheid van de werking van de huurtruck wordt ten alle tijden gegarandeerd door STILL. In het geval dat de reparatie langer duurt, kan STILL tegen betaling een vervangende machine beschikbaar stellen.

 • Accessoires - Kan ik ook bijbehorende aparatuur huren tbv een trekker?

  U kunt E-frames, C-frames en trolleys huren bij STILL tbv u CX-T trekker.

 • Accessoires - Kan ik ook bijbehorende apparatuur huren voor speciale werkzaamheden?

  Voor alle vorkheftrucks, biedt STILL ook bijbehorende apparatuur voor verhuur. Zowel sideshifts als verlengvorken, vorkenverstellers, speciale vorken, rollenklemmen of viervoudige vorkenklemmen hebben we beschikbaar in onze huurvloot. STILL kan u de meest uiteenlopende accessoires verstrekken. Het maakt niet uit wat u aanvraagt, of welke werkzaamheden u te wachten staat, STILL is er zeker van de juiste bijbehorende apparatuur te kunnen leveren. All in one - STILL Verhuur!

 • Accessoires - Waar kan ik vervangingsbatterijen of wisselbatterijen tbv het werken meerdere shiften verkrijgen?

  Normaal gesproken wordt een batterij belast voor de tijdsduur van één normale dagshift voordat deze weer opgeladen moet worden. Bij het werken in meerdere shiften, heeft STILL voor de meeste huurtrucks wisselbatterijen beschikbaar.

  Dit houdt in dat één batterij altijd opgeladen kan worden terwijl de andere gebruikt wordt in de truck en de truck dus altijd beschikbaar is. Bij aanvraag van een wisselbatterij levert STILL  uiteraard ook de verdere benodigdheden zoals een eventueel wisselrek en laadkabel.

 • Service en verzekering - Wat hou ik in gedachten?

  STILL heeft een moderne huurvloot welke efficiënt werken garandeert door de nieuwste technologiën. Natuurlijk, met STILL is de huur inclusief full service, dat houdt in dat er geen extra kosten voor onderhoud en reparatie zijn.

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.