Automatisering - STILL iGo

Perfecte automatisering voor iedere transportopdracht.

Dankzij het uitgebreide productaanbod kan met STILL iGo vrijwel de gehele materiaalstroom binnen het magazijn worden geautomatiseerd, ongeacht of het daarbij om een nieuw of bestaand magazijn gaat. Het brede spectrum van oplossingen en uitbreidingsopties maakt niet alleen een specifieke aanpassing aan bestaande omstandigheden mogelijk, zoals bv. smalle of brede gangen, maar ook de complete automatisering van het verticale en horizontale transport. Zo kan uw hele interne materiaalstroom – van de ontvangst van de goederen tot de verzending ervan – doorlopend door geautomatiseerde STILL-voertuigen verzorgd worden.

Download hier onze brochure over automatiseringsoplossingen STILL iGo:
Brochure STILL iGo

STILL iGo – automatiseringsoplossingen op maat. Afhankelijk van de vraag en het toepassingsgebied biedt STILL individuele oplossingen en uitbreidingsopties voor elke behoefte.

Aanbod op het gebied van automatisering

iGoSystems

iGoSystems

Automatisering op het hoogste niveau – zowel verticaal als horizontaal.

iGoSystems

iGoRemote

iGoRemote

Halfautomatische voertuigen met afstandsbediening.

iGoRemote

STILLPalletShuttle

STILLPalletShuttle

Radiogestuurde shuttle voor geautomatiseerde palletbewegingen.

STILLPalletShuttle

Praktijkgeval

Praktijkgeval

Hier vindt u een video over het thema automatisering.

Praktijkgeval

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.