Ontplooi u zelf!

STILL is marktleider in het segment Elektro vorkheftrucks, zij beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoge intern transportmiddelen.

Als topmerk is STILL totaalleverancier binnen de interne logistiek. Naast diverse intern transportmiddelen biedt STILL innovatieve diensten en goederenstroomoplossingen die wereldwijd succesvol toegepast worden.

Onze medewerkers waarderen de vele mogelijkheden om eigen ideeën en visies vorm te geven. Ze zijn nauw betrokken bij de opbouw van een groot internationaal handelsmerk. Teamwork, menselijke en eerlijke samenwerking is de basis van de persoonlijke werksfeer van elke afzonderlijke medewerker bij STILL.

Uw toekomstperspectief

Uw toekomstperspectief

Stelt u zich eens voor, u werkt bij een multinational. Groot maar toch persoonlijk.

Uw toekomstperspectief

Actueel overzicht vacatures

Actueel overzicht vacatures

Bent u bereid verantwoording te nemen en klaar voor de dagelijkse uitdagingen van deze onderneming, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Actueel overzicht vacatures

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.