Herstellingen

En het toeval kan inpakken!

STILL heeft een speciaal diagnosesysteem (inclusief de erbij behorende diagnosetechniek) ontwikkeld, dat de tijd die nodig is om fouten op te sporen drastisch reduceert.

Essentiële basis voor dit innovatieve systeem is en blijft de ervaring van onze servicemonteurs. Ook de directe informatiestroom tussen onze servicedienst en de technieker ter plekke is cruciaal. Daar zit namelijk het beroemde STILL know-how, waar u van profiteert.

 

 

Ervaring is onmisbaar

Ervaren service-ingenieurs stellen rationele reparatieaflopen op voor alle onderdelen van onze trucks. Van motor via hefinrichting tot de elektrische componenten. Deze verzamelde kennis wordt samengevat in speciale STILL-werkplaatshandboeken, waarin onder meer ook keurings- en veiligheidsvoorschriften zijn opgenomen.

Onderdelen made by STILL

Een echte STILL is het product van decennialange ervaring en onderzoeken. Daarom zou u ook bij de keuze van onderdelen niet moeten experimenteren, maar vertrouwen op de originele componenten van Still. Want de maatvoering en de kwaliteit van Still-onderdelen worden net zo nauwkeurig getest als de componenten waarmee de originele truck wordt gebouwd. Maar er is meer. Still-onderdelen bieden meer voordeel:

  • hoge seriekwaliteit
  • strenge kwaliteitscontrole
  • optimale werking
  • beveiligde productborging
  • omvangrijke garantie
  • altijd de nieuwste constructies

En u heeft de zekerheid dat de onderdelen van Still ook daadwerkelijk voldoen aan alle wettelijke voorschriften en veiligheidseisen.

     

Cookie Panel

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en onze dienstverlening aan u te verbeteren. Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u uw bezoek aan de pagina voortzetten, of u kunt ons privacybeleid bekijken voor meer informatie. Privacybeleid.