Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Beheer van materiaal- en datastromen

MMS Transport- en controlesysteem voor vrachtwagens

Leren van ervaring

MMS Transport- en truckcontrolesysteem

Het transport/truckcontrolesysteem (TCS) stuurt de bewegingen van de trucks in het magazijn aan, rekening houdend met verschillende criteria. Criteria voor optimalisatie zijn bijvoorbeeld korte rijafstanden, orderprioriteiten, jobtypes, truckfuncties en ploegmodellen. Het STILL MMS TCS maakt het ook mogelijk om complexe strategieën zoals multi-level intern transport met aanhangers uit te voeren.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

+32 3 360 620 0

Meer weten: MMS Transport- en truckcontrolesysteem

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Transportplanning

Afhankelijk van de technische en organisatorische eisen selecteert de dispatch, de planning, geschikte dragers om te allen tijde een optimaal gebruik van de beschikbare middelen te garanderen. Het STILL MMS TCS houdt rekening met de truck, de aanhangers en de kenmerken van de laadhulpmiddelen om de toewijzing van transportopdrachten aan de trucks te optimaliseren. Bovendien wordt rekening gehouden met cyclische routes en ploegmodellen voor de trucks. Bij VNA-magazijnen met zeer nauwe gangen optimaliseert STILL MMS TCS de truckbewegingen door middel van dubbele cycli, waardoor minder wisselingen van gangpad, transporttype en prioriteiten plaatsvinden.

Zelflerend Truck Control System

Het zelflerende truckcontrolesysteem (SCS) registreert permanent alle rijtijden van transporten tussen bron en bestemming, evalueert deze tijden en gebruikt de verzamelde gegevens om toekomstige transporten te optimaliseren. Als de processen en vervolgens de rijroutes in het magazijn veranderen, past het systeem zich automatisch aan de nieuwe situatie aan. De voorkeur om het systeem te optimaliseren voor korte afstanden of korte rijtijden kan handmatig worden aangepast om "fijnafstemming van de transportaansturing" mogelijk te maken.

Overname en uitvoering van transporttaken

Transporttaken (verplaatsingen van goederen) worden door een systeem op een hoger niveau (bijv. WMS; PPS) toegewezen via verschillende interfaces. Daarnaast biedt de transportgenerator vele mogelijkheden om transportopdrachten en taken handmatig in te voeren (via een stationaire of mobiele terminal). Dit gebeurt via een invoervenster (webinterface) met een zeer intuïtief design. De gegevens kunnen worden ingevoerd in de centrale bedieningspost (stationair), bijv. voor spoedtransporten om materiaal aan de productie te leveren of om eindproducten uit de productie te halen of via terminals op de trucks (mobiel) en andere mobiele apparaten, bijv. om leeggoed op te halen. Standaard formulieren en individueel instelbare invoervelden maken het mogelijk om snel orders te genereren.

Bedrijf met aanhangers en goederentreinen

De STILL-transportgenerator maakt het eenvoudig om transportopdrachten voor verschillende stations te genereren. Bij het genereren van transportopdrachten wordt continu rekening gehouden met het aantal lege en bezette aanhangers.