Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Service

Accessoires en retrofit

Heftrucks worden gebruikt in een grote verscheidenheid van omgevingen en situaties. Dit betekent dat elk bedrijf zijn eigen individuele eisen aan de uitrusting van zijn voertuigen stelt. Soms kunnen zelfs de kleinste details het verschil maken.

Met originele STILL accessoires kunt u uw heftruck zo uitrusten dat hij precies is zoals u hem hebben wilt - en u heeft niet altijd de hulp van een STILL servicemonteur nodig. Gebruik ons brede assortiment accessoires om de productiviteit van uw voertuigen te verhogen.

De eisen die aan uw voertuigen worden gesteld, veranderen vaak gedurende de levensduur ervan. Dit kan te wijten zijn aan een ander toepassingsgebied van de vorkheftruck of nieuwe eisen aan de veiligheid op de werkplek of aan de normen voor de netheid van de hele vloot. Efficiëntie en aansturen van andere processen zijn veel voorkomende redenen om intralogistieke processen te optimaliseren.

STILL helpt u deze nieuwe uitdagingen aan te gaan en uw bedrijfsvoering aan te passen aan nieuwe behoeften. Wij bieden een breed scala aan retrofit-oplossingen die onze servicemonteurs vakkundig kunnen monteren volgens uw wensen.

 

Contact

Neem contact met ons op!

+32 3 360 620 0

Meer weten: Accessoires en inbouw achteraf (retrofit)

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.