Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Onderdelen

Filters

Fijnste filtertechnologie, lange levensduur

De originele STILL-filters voldoen aan de hoogste normen op het gebied van filterveiligheid, prestaties, levensduur en kosteneffectiviteit.

Onze filtersystemen worden geproduceerd door merkfabrikanten volgens de hoge kwaliteitsnormen van STILL en ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Dit geldt niet alleen voor hydraulische oliefilters, maar ook voor de brandstof-, lucht- en oliefilters voor al onze trucks en apparatuur.

 

Contact

Neem contact met ons op!

+32 3 360 620 0

Meer weten: Filters

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Brandstoffilters

Onzuiverheden in de brandstof kunnen leiden tot verhoogde slijtage in verbrandingsmotoren. Onze STILL Original brandstoffilters verwijderen onzuiverheden uit de brandstof en verlengen de levensduur van de motor.

Vuile brandstof kan de brandstofpomp en injectoren van een dieselmotor beschadigen. Originele brandstoffilters van STILL maken de brandstof vrij van onzuiverheden zoals stof of roestdeeltjes. Dit betekent dat de componenten langer meegaan en betrouwbaarder zijn. 

Bij de productie van STILL Original brandstoffilters worden uitsluitend geselecteerde, hoogwaardige materialen gebruikt. Zoals in alle STILL-producten worden onze brandstoffilters op maat gemaakt om onze STILL-componenten tegen lekkage te beschermen.

Uw voordelen:

 • Brandstof reinigen en onzuiverheden verwijderen
 • Helpt om de levensduur van een machine te verlengen
 • Vervuiling en schade aan het voertuig wordt voorkomen

Luchtfilters

Onze STILL dieselaggregaatmotoren werken alleen op hun best met geoptimaliseerde brandstof-luchtmengsels. STILL Original luchtfilters zorgen met hun geoptimaliseerde stromingsweerstand voor een hoge en constante efficiëntie en een laag brandstofverbruik.

Onze STILL Original filters bevrijden de binnenkomende lucht van onzuiverheden zoals stof, zand en roest. Dit draagt bij aan een optimale verbranding en een lage uitstoot van schadelijke stoffen.

Ze beschermen ook de verbrandingskamer tegen onzuiverheden die kunnen leiden tot krassen en slijtage in de motor.

Uw voordelen:

 • Optimale stromingsweerstand
 • Optimale verbranding en lage vervuilende emissies
 • Bescherming tegen onzuiverheden

Oliefilters

Moderne, efficiënte motoren hebben voldoende olie nodig voor de gesmeerde zones zoals zuigers, zuigerveren en cilinders. Onze STILL Original Oil Filters zorgen voor een optimale olietoevoer, voorkomen prestatieverlies en beschermen tegen motorschade.

De motorolie in aggregaten wordt voortdurend blootgesteld aan verbrandingsresten, stof, oliekoolstoffen en roest. Het gebruik van STILL Original Oil Filters reinigt het smeermiddelcircuit en voorkomt voortijdige slijtage van de motor.

Wanneer de voorgeschreven olie- en filteronderhoudsintervallen in acht worden genomen, zorgen originele STILL filters voor constante, hoge motorprestaties.

Uw voordelen:

 • Optimale olietoevoer
 • Schoonmaken van het smeermiddelcircuit
 • Zorgt voor consistente motorprestaties

Hydraulische oliefilters

De beschikbaarheid van uw machines en de krachtige prestaties van de hef-, kantel- en stuurcilinders zijn belangrijke kenmerken van de STILL vloot die u gebruikt. Het gebruik van originele STILL hydraulische oliefilters beschermt onze moderne hydraulische systemen tegen slijtage.

Vaste stofdeeltjes die ontstaan door wrijving en erosie, evenals water en luchtbellen zijn de meest voorkomende soorten onzuiverheden in hydraulische systemen. Onze originele STILL hydraulische oliefilters bevrijden de olie van deze onzuiverheden. Het gebruik van STILL Original hydraulische oliefilters verhoogt de prestaties en beschikbaarheid van uw motor.

Uw voordelen:

 • Hoge beschikbaarheid van uw machines
 • Bescherming tegen slijtage
 • Ondersteuning van motorprestaties en machinebeschikbaarheid