Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

De onderneming

STILL is in beweging over de hele wereld.

STILL biedt wereldwijd op maat gemaakte, interne logistieke oplossingen en realiseert het slimme samenspel van vorkheftrucks en magazijntechnologie, software, dienstverlening en service. Het bedrijf dat door oprichter Hans Still in 1920 met veel creativiteit, ondernemersgeest en kwaliteit werd gestart, groeide al snel uit tot een sterk, wereldwijd bekend merk. Tegenwoordig zijn ongeveer 9.000 gekwalificeerde medewerkers van de afdelingen research and development, productie, verkoop en service bezig om te voldoen aan de eisen van klanten over de hele wereld.

STILL is onderdeel van de KION Group, de grootste fabrikant van vorkheftrucks en technische magazijnapparatuur in Europa, als we het hebben over aantallen. Binnen de KION Group geven we met onze sterke merken STILL, Linde en Dematic samen vorm aan de toekomst en behoren we tot de beste in onze branche. Meer dan 41.000 medewerkers in meer dan 100 landen maken deel uit van de wereldwijd actieve KION Group.

Onze cultuur wordt gevormd door de gemeenschappelijke waarden van de KION Group: Integrity, Collaboration, Courage en Excellence.