Jouw carriere bij STILL

Als premium merk is STILL de complete leverancier van interne logistieke systemen en oplossingen: naast een grote verscheidenheid aan interne transportmiddelen biedt STILL innovatieve diensten en materiaalstroomoplossingen die wereldwijd op de markt worden gebracht.

Stel je voor dat je in dit belangrijke, internationale bedrijf werkt. Wij bieden verantwoordelijkheid en zijn op zoek naar teamspelers die de uitdagingen van een innovatief bedrijf aangaan. Ontdek de carrièremogelijkheden bij STILL.

Werken bij STILL

Onze medewerkers genieten van de vrijheid om hun ideeën en visies in de praktijk te brengen, als onderdeel van de mogelijkheid om betrokken te zijn bij het vormgeven van de toekomstige technologie van een groot internationaal merk. Dit, in combinatie met een levendig teamdenken en een cultuur van openheid en professionaliteit, stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele medewerker van STILL.

In ruim 70 landen met 7000 medewerkers is STILL een multinational. 2000 servicemonteurs wereldwijd zorgen dagelijks voor het intern transport bij onze klanten.