Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Jouw carriere bij STILL

Als premium merk is STILL de complete leverancier van interne logistieke systemen en oplossingen: naast een grote verscheidenheid aan interne transportmiddelen biedt STILL innovatieve diensten en materiaalstroomoplossingen die wereldwijd op de markt worden gebracht.

Stel je voor dat je in dit belangrijke, internationale bedrijf werkt. Wij bieden verantwoordelijkheid en zijn op zoek naar teamspelers die de uitdagingen van een innovatief bedrijf aangaan. Ontdek de carrièremogelijkheden bij STILL.

Actueel overzicht vacatures

Hoe u iets in beweging kunt brengen

Nieuwste vacatures

Bent u bereid verantwoording te nemen en klaar voor de dagelijkse uitdagingen van deze onderneming, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Werken bij STILL

Onze medewerkers genieten van de vrijheid om hun ideeën en visies in de praktijk te brengen, als onderdeel van de mogelijkheid om betrokken te zijn bij het vormgeven van de toekomstige technologie van een groot internationaal merk. Dit, in combinatie met een levendig teamdenken en een cultuur van openheid en professionaliteit, stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele medewerker van STILL.