Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Filosofie

STILL Missieverklaring


Wij staan klaar voor onze klanten. Hun tevredenheid is de leidraad voor onze activiteiten.

Het is onze taak om actief bij te dragen aan het succes van onze klanten. Wij worden gedreven door de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten.
Met oplossingen op maat winnen we elke dag het vertrouwen van onze klanten. Tevreden klanten vormen de basis voor ons duurzame succes.

Wij bieden uitstekende oplossingen en gebruiken alle mogelijkheden van de interne logistiek om een concurrentievoordeel voor onze klanten te creëren. Wij verbeteren de prestaties van onze klanten met competentie en innovaties. Om het voortouw te nemen in de industrie investeren we in onze medewerkers en technologieën.
We gaan moedig elke uitdaging aan om innovaties te creëren op alle mogelijke gebieden zoals digitalisering of automatisering. Op die manier krijgen we antwoorden op toekomstige vragen. Wij richten ons op kwaliteit en een lange levensduur. De hoogste eisen op het gebied van ergonomisch comfort en gebruiksvriendelijkheid maken onze oplossingen uniek.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid. Onze kracht is onze team-performance.

Ieder van ons neemt de verantwoordelijkheid voor onze bedrijfsdoelstellingen. Wij eisen en stimuleren zelfstandig werken op basis van individuele verantwoordelijkheid. We werken samen als prestatiegerichte partners.
We geven en verwachten open en nuttige feedback om continue verbetering te bewerkstelligen. Wij bevorderen de veelzijdigheid en het potentieel van onze medewerkers en nemen onze verantwoordelijkheid bij het evenwicht tussen werk en privéleven.

Wij beschermen ons milieu en handelen duurzaam. Het behoud van een gezond milieu houdt de basis van ons bestaan in stand. Wij maken op een verantwoorde manier gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten houden we vanaf het eerste begin rekening met hun ecologische voetafdruk. Wij gebruiken recyclebare materialen en milieuvriendelijke productieprocessen. Wij ontwerpen onze werkplekken om milieuvriendelijk te zijn. Wij verplichten onze leveranciers en partners om milieuvriendelijk te werken.

Wij zijn betrouwbaar en handelen conform de regels, waar we ook actief zijn, en we respecteren de sociale en culturele diversiteit.

Als internationaal bedrijf zijn we actief in verschillende landen.
Wij houden ons aan de wettelijke bepalingen en interne richtlijnen. Op die manier leveren wij een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving.

We willen een voordeel zijn voor iedereen die met ons wordt geassocieerd. Wij maken constructief, oplossingsgericht en coöperatief gebruik van onze sterktes en capaciteiten in ieders voordeel.
Alleen een winstgevend bedrijf zal in de toekomst banen veiligstellen. Wij bereiken onze bedrijfsdoelstellingen met competentie en betrouwbaarheid. Dit loont voor onze klanten, medewerkers, leveranciers en aandeelhouders.

STILL - Het merk

Wilt u meer weten over onze filosofie en ons merk? Neem dan een kijkje in ons boek:

Of bestel het boek in onze shop: STILL Merchandising Shop (Duits)