Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Smallegangentruck

Hoogbouwstapelaars en verticale orderverzamelaars - zo individueel als uw hoogbouwmagazijn

Opslag en orderverzamelen in kleine ruimtes
Hoge stellingen met zeer smalle gangen zijn een van de meest doeltreffende manieren om een magazijn te organiseren wat betreft het gebruik van het volume. Met een oplossing met smalle gangpaden maakt u optimaal gebruik van uw bestaande magazijnvloeroppervlak en bespaart u in veel gevallen op dure uitbreidingen. In vergelijking met conventionele magazijnen met brede gangen profiteert u van tot 45 procent meer palletopslagruimte.

Veilig en efficiënt: Opslag en ophalen in gangen van slechts 1.080 mm breed en tot 18 meter boven de vloer vereisen een hoge mate van precisie en concentratie. Intelligente hulp-, controle- en veiligheidssystemen ondersteunen daarom de bestuurder en maken STILL smallegangoplossingen extra veilig en extra efficiënt.

Onze planning, uw succes. Omdat geen enkel hoogbouwmagazijn hetzelfde is, staat STILL u vanaf het begin terzijde bij de planning en implementatie: samen creëren wij een goederen- en informatiestroomconcept op maat. Wij ondersteunen u bij het kiezen van de juiste stellingen en configureren elke smallegangentruck of verticale orderpicker optimaal voor uw toepassingsprofiel. Wij houden altijd de factoren efficiëntie, ergonomie, veiligheid en prestaties in gedachten.

Intelligente extra's: Door STILL smallegangentrucks en verticale orderverzamelaars te integreren in uw bestaande of door ons geleverde magazijnbeheersoftware (WMS) wordt uw vloot optimaal door het magazijn geleid. U kunt zelfs kiezen voor het volgende niveau van efficiëntie door ons uw magazijn met smalle gangen te laten automatiseren. Zo bereikt u de hoogst mogelijke procesbetrouwbaarheid en transparantie voor uw goederenstroom.


 • Efficiënte lagercompressie – Combinatie van smalle gangpaden en werkhoogtes tot 18 meter
 • Hoge verwerkingscapaciteit en prestaties – Directe toegang tot pallets in combinatie met innovatieve technologie en slimme hulpsystemen
 • Veilig en ergonomisch werken – Ruime en individuele cabineconcepten en betrouwbare veiligheidssystemen
 • Hoogste procesbetrouwbaarheid – Geïntegreerd in magazijnbeheersystemen of volledig geautomatiseerd
 • Modulariteit tot in de kleinste schroef – Voertuigconfiguraties geschikt voor elke toepassing

Advies over smalle gangen trucks

 • Vastleggen van de feitelijke toestand
 • De logistieke uitdagingen analyseren
 • Ontwikkeling van het hoogbouwmagazijn en het voertuigconcept
 • Facultatief: Onderzoek naar automatiseringsmogelijkheden of holistische magazijnplanning

Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om uw vragen over intralogistieke systemen te beantwoorden.

+32 3 360 620 0

Meer weten: Smalle gangen trucks, hoge stapelaars en orderverzamelaars

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Nauwkeurige smalle gangen trucks van STILL

Wat is voor u belangrijk? Het juiste voertuig voor uw toepassing:
Li-Ion batterij
Automatiseringsgraad
Alle
Classic Line STILL Classic Line trucks zijn bij uitstek geschikt voor lichte werkzaamheden in éénploegendienst. De Classic Line trucks hebben een gestandaardiseerde uitrusting en zijn snel leverbaar.
Xcellence Line De STILL Xcellence Line trucks zijn ideaal voor alle toepassingen, vooral in meerploegendienst. De Xcellence Line trucks worden individueel volgens uw eisen geconfigureerd en nauwkeurig in uw intralogistieke processen geïntegreerd.

Voordelen van STILL smalle gangen trucks

Maximale efficiëntie en veiligheid door assistentiesystemen

 • Actieve vloercompensatie (AFC) compenseert oneffenheden in de rupsbanden van de lastwielen in real time voor maximale efficiëntie.
 • Actieve laststabilisatie (ALS) vermindert masttrillingen en verhoogt de rijprestaties met maximaal 5%.
 • STILL Optispeed - optimalisering van de rij- en voertuigprestaties afhankelijk van gewicht en hefhoogte voor een maximale goederenomzet

Uitstekende processen door automatisering

 • iGo pilot navigatie: Semi-automatische reis- en vorkbegeleiding naar een bepaalde bestemming
 • iGo pilot safety: tot 15 veiligheidsfuncties voor automatische reactie op gevaarlijke punten
 • iGo systems: Bestuurderloos vervoer - met gestandaardiseerde automatiseringspakketten van serievoertuig tot AGV (*Geleid voertuig)

Hoogste beschikbaarheid door Li-Ion batterijtechnologie

 • Tussentijds laden mogelijk, korte laadtijden
 • Meer vermogen met minder energieverbruik
 • Onderhoudsvrije batterijtechnologie en dubbele levensduur

Smallegangentrucks in de praktijk


Downloads

 • Compacte stapelaar brochure (en) PDF, 10 MB Download
 • Richtlijnen voor smallegangentrucks (en) PDF, 2 MB Download
 • Opslaggids smallegangentruck (en) PDF, 7 MB Download
 • iGo Pilot Gegevensblad PDF, 1 MB Download

Advies over smalle gangen trucks

Onze deskundige adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Meer weten: Smalle gangen trucks, hoge stapelaars en orderverzamelaars

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Nauwkeurige smalle gangen trucks van STILL

Individualiteit en functionaliteit voor de hoogste eisen: met de STILL MX-X (man-up) en NXV GX-X (man-down) smallegangentrucks en de EK-X verticale orderverzamelaars bereikt u maximale prestaties in de kleinste ruimte. Tijdens het gebruik ondersteunen een doordachte ergonomie en een gebruiksvriendelijke bediening de prestaties van uw medewerkers. Onze deskundige service garandeert de volledige beschikbaarheid van uw wagenpark en de bijbehorende mobiele personeelsbeschermingssystemen op elk moment.

Smalle gangstapelaar Man-Up - de MX-X

Perfectie in prestaties en comfort.

Het zet normen voor opslag en ophalen en orderverzamelen op grote hoogte. Laadvermogens tot 1,5 ton, reik- en opslaghoogtes tot 18 meter en topsnelheden van 14 km/u zijn slechts enkele facetten van de enorme wendbaarheid die met de STILL MX-X (Man-Up) kan worden bereikt. Active Load Stabilisation (ALS) vermindert masttrillingen en verhoogt de rijprestaties met maximaal 5%, terwijl Active Floor Compensation (AFC) topsnelheden garandeert, zelfs op oneffen terrein. Een ruime en veelzijdige cabine, intuïtieve bedieningselementen en een uitstekend zicht op en toegang tot de lading bieden een uniek bedieningscomfort.

EK-X verticale orderverzamelaar

De nieuwe dimensie van orderverzamelen

De ster in elk magazijn met smalle gangen: de verticale orderpicker EK-X zet de maatstaf op het gebied van prestaties, grijphoogte, restcapaciteit, functionaliteit en ergonomie. Met rijsnelheden tot 13 km/h en hefsnelheden tot 0,4 m/s betreedt de EK-X nieuwe dimensies van efficiënte goederenbehandeling. Er is een perfecte EK-X voor alle eisen en toepassingen. Drie verschillende voertuigvarianten en modulaire configuratiemogelijkheden maken dit mogelijk.

Smallegangentruck NXV

Dicht bij de grond werken in een smal gangpad

Smalle gangpaden, hoge rekken, zware goederen, weinig ruimte? Als dit de vereisten zijn, dan heeft het antwoord precies drie letters: NXV. De smallegangentruck is de ideale partner voor efficiënte magazijnverdichting in kleine ruimtes. Dankzij zijn compacte afmetingen en de draaibare duw- of telescoopvork heeft hij niet veel ruimte op de grond nodig en voelt hij zich ook in smalle gangen thuis. Op hoogte daarentegen heeft de NXV nogal wat ruimte nodig. Tot 13,8 meter, om precies te zijn - voor snel en betrouwbaar opslaan en terugvinden.