Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:
[Translate to Belgium (Dutch):] Service - für Gabelstapler & Lagertechnik

Service

Onderdelen

voor heftrucks en magazijntechnologieën

Hoge beschikbaarheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid zijn niet alleen kenmerken van STILL-trucks - wij eisen hetzelfde van de vervangende onderdelen voor onze vorkheftrucks en magazijntechniek.

STILL Original Parts® zijn altijd toonaangevend op het gebied van veiligheid, technologie, levensduur en pasprecisie. Alleen STILL Original Parts® garanderen een snelle reparatie volgens de kwaliteitsnormen van de fabrikant!

 

Contact

Neem contact met ons op!

+32 3 360 620 0

Meer weten: Onderdelen

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Original Parts®-kwaliteit

Product- en merknaampiraterij is niet alleen een ergernis voor de oorspronkelijke fabrikant en de economie in het algemeen, maar ook voor de koper van dergelijke illegale kopieën. Namaakproducten worden niet alleen onder twijfelachtige omstandigheden geproduceerd, maar zijn vaak van veel mindere kwaliteit en verbergen ernstige risico's voor de gezondheid en veiligheid.

De zogenaamde lagere initiële prijs voor deze vervalsingen is gebaseerd op het ontbreken van kwaliteitscontrole en het gebruik van inferieure materialen. Dit leidt tot niet te becijferen schades en kosten.

Alle originele onderdelen van STILL ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles, garanderen de hoogste mate van betrouwbaarheid en zijn afgestemd op het hoogste prestatieniveau. STILL-kwaliteit - "Made in Germany".