Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Vervangende onderdelen

Service-sets

Eenvoudig onderhoud, hoge operationele inzetbaarheid

STILL Original service-sets zijn op maat gemaakte, complete pakketten voor autonoom onderhoud en service van STILL-trucks en hefsystemen. Elke set is optimaal afgestemd op de betreffende STILL-voertuigserie en bevat alle noodzakelijke componenten voor een uitgebreid, onafhankelijk onderhoud van het voertuig. Uiteraard bevatten STILL service-sets alleen originele STILL-producten zoals filtersets, pakkingen en remvloeistof. Alles is perfect op elkaar afgestemd en klaar voor gebruik.

Alleen een regelmatig onderhouden vorkheftruck kan op lange termijn consistent beschikbaar en volledig productief zijn. STILL Original service-sets zorgen voor een soepele bedrijfsvoering en dragen bij aan de vermijding van onvoorzienbare kosten. Een STILL service-set bevat alles wat u nodig heeft om uw voertuig in bedrijf te houden en u in staat te stellen uw orders op tijd te verwerken.

Met een individueel samengestelde STILL Original service-set is het onderhoud van een STILL truck eenvoudiger, kost minder tijd en moeite en is daarom voordeliger dan de aanschaf van losse onderdelen en artikelen voor het onderhoud.

Uw voordelen:

  • Eenvoudig onderhoud, hoge operationele paraatheid
  • Individueel op maat gesneden, complete pakketten
  • Voordelige totale prijs
  • Voorkomen van dure secundaire kosten
  • Praktische handling
 

Contact

Neem contact met ons op!

+32 3 360 620 0

Meer weten: Service-sets

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.