Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

De nieuwe STILL RX 20
ONZE NIEUWE ENERGIEBUNDEL

Voor iedereen die van aanpakken weet.

Wil je meer? Wij ook. De STILL RX 20 biedt meer van alles: meer prestaties, meer dynamiek en meer beschikbaarheid. De nieuwste generatie van de meestverkochte elektrische heftruck van STILL is de beste RX 20 die STILL ooit heeft ontwikkeld.

In het magazijn moet alles kloppen. De energiebundel RX 20 is daarom sterk en tegelijkertijd wendbaar en brengt jou en je goederen snel naar de gewenste bestemming. Dankzij het goede zicht rondom en de comfortabele bestuurderscabine kun je bovendien zeer nauwkeurig werken. Dat alles wordt mogelijk gemaakt door het breedste aanbod aan batterijvarianten met een lange levensduur.

Aanpakken maar!

 

Electrifying:

...de hoogste omslagprestaties in zijn klasse.
...de grote wendbaarheid en nauwkeurige manoeuvreerbaarheid.
...het grootste bereik op één batterijlading.
...het beste zicht rondom om veilig te werken.
...een ruime bestuurderscabine met een slimme bedieningseenheid.

 

Electrifying

Voor vragen en andere informatie over de nieuwe RX 20 kun je bij onze adviseurs terecht.

Contact

+32 3 360 620 0 info@still.be
Aanhef*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Verschillende uitvoeringen

RX-20-14C

RX 20-14C

RX 20-16

RX 20-16

RX 20-18P

RX 20-18P

RX 20-20L

RX 20-20L

RX 20-20PL

RX 20-20PL


Electrifying details

Brengt goederen snel van A naar
BCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ.

De hoogste omslagprestaties in zijn klasse.

De nieuwe RX 20 overtuigt met uitstekende hefsnelheden en een maximale rijsnelheid van 20 km/u. Afhankelijk van het rijprogramma combineer je optimale prestaties met de beste efficiency. En dankzij de Boost-functie kan de RX 20 in de sprintmodus ook de piekmomenten aan. Geen wonder dat deze harde werker de hoogste omslagprestaties van zijn klasse behaalt – en dat met het laagste energieverbruik.

[Translate to Belgium (Dutch):] Die höchste Umschlagsleistung seiner Klasse.
[Translate to Belgium (Dutch):] Die hoÃàchste Reichweite mit einer Batterieladung.

302 ladingen.
Met één lading.

Geen ander houdt het zo lang vol.

De nieuwe RX 20 overtuigt met het grootste bereik per batterijlading. Bovendien is hij met verschillende soorten batterijen inzetbaar en scoort hij punten met de snelste zijwaartse batterijwissel in zijn klasse. En voor wie het begrip 'batterijwissel' volledig uit het woordenboek wil schrappen, vormt de Li-ion-technologie van STILL een uitkomst. Dankzij deze beschikbaarheidstroef is kort tussentijds opladen voldoende om de nieuwe RX 20 de klok rond inzetbaar te houden – met slechts één batterij.

Zelfs in de smalste ruimtes
volledig op zijn gemak.

Grote wendbaarheid en nauwkeurige manoeuvreerbaarheid.

Wie in het magazijn wil overtuigen, moet ook in de smalste ruimtes kunnen presteren. Geen probleem voor de nieuwe RX 20. Zijn compacte afmetingen en de nauwkeurige besturing zorgen voor een enorme wendbaarheid. Dankzij de nieuwe combinatie-as voor trucks met vier wielen realiseert hij de kleinste draaicirkel in zijn klasse!

[Translate to Belgium (Dutch):] Hohe Wendigkeit und praÃàzise ManoÃàvrierbarkeit.
[Translate to Belgium (Dutch):] Die beste Rundumsicht fuÃàr hohe Arbeitssicherheit.

In iedere richting.
Een volledig zicht.

Het beste zicht rondom om veilig te werken.

Veiligheid staat voorop. Ook bij de nieuwe RX 20. Hij beschikt daarom over een bijzonder slanke mast en een extra groot raam, dat een vrij zicht naar alle kanten en naar boven mogelijk maakt. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar helpt bovendien om mogelijke gevaren nog eerder te herkennen.

Alsof je in een vliegtuig zit.
Alleen dan met meer beenruimte.

Een ruime bestuurderscabine en een slimme bedieningseenheid.

Dat is prettig werken! De nieuwe RX 20 pakt uit met een bestuurderscabine die ongeëvenaard is qua comfort. De cabine is royaal van afmetingen, biedt veel voetruimte en beschikt over voldoende opbergmogelijkheden. Dankzij de intelligente bedieningseenheid zijn alle veiligheids- en performancefuncties bovendien gemakkelijk te overzien.

Ontvang meer informatie over STILL RX 20.

[Translate to Belgium (Dutch):] GeraÃàumige Fahrerkabine und smarte Bedieneinheit.

Onafhankelijke vorkheftrucktest F+H

“Na de testritten zijn we onder de indruk van het karakter van de RX 20. We hebben in dit segment niet eerder een heftruck getest die zo snel reageert op de commando's van de chauffeur.“

“De nieuwe RX 20 overtuigt ook op het geringe energieverbruik. Zelfs in de maximale instelling, geeft de test een duidelijk lager gemiddelde in deze series."

“...we bereiken een berekende output van 430 pallets per acht uur. Dit betekent dat de RX 20 zichzelf overtreft tot nu toe in deze vorkheftruckklasse.“


Ervaar de nieuwe RX 20