Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Procesoptimalisatie met iGo insights

Monitoring en analyse voor automatisch geleide voertuigen

Geautomatiseerde transportvoertuigen zijn de klok rond in bedrijf, 365 dagen per jaar. De automatisch geleide voertuigen (AGV's) worden bestuurd en bewaakt door een transportcontrolesysteem (TLS). De klok rond genereert dit een enorme hoeveelheid waardevolle gegevens die kunnen worden gebruikt om een grondige analyse uit te voeren van het geautomatiseerde magazijn en de processen vanuit een hoger perspectief.

Met iGo insights biedt STILL een cloudgebaseerde analysetool die rechtstreeks gekoppeld is aan het transportcontrolesysteem. Uit de verzamelde procesinformatie leidt iGo insights specifieke aanbevelingen voor actie af om de beschikbaarheid en prestaties van uw geautomatiseerde vloot te optimaliseren. Alle gegevens worden voor evaluatie geüpload naar de cloud en zijn online toegankelijk via het gecodeerde webportaal.

iGo insights maakt gebruik van het principe van machinaal leren om de analyse voortdurend te verbeteren. De software herkent structuren in het verloop van de gegevens, berekent waarschijnlijkheden en stelt je zo in staat proactief te handelen - bijvoorbeeld bij het plannen van onderhoud of reparaties.


iGo insights overzicht

  • Analytisch Grafische registratie van alle voertuigbewegingen in heat maps, om knelpunten in de prestaties op te sporen en te optimaliseren.
  • Probleem oplossend.De playback-functie maakt een exacte foutopsporing mogelijk door terug te kijken op het voertuig- en systeemgedrag.
  • Gecontroleerd.Kerncijfers voor responstijden, verkeersdichtheid, bezettingsgraad en stilstandstijden.
  • Toekomstgericht. Dagelijkse informatie over trends en afwijkingen van de norm.
  • Tijdbesparend.Onderhouds- of reparatiemaatregelen worden pro-actief geïnitieerd.
  • Responsief. Webinterface voor desktop en alle mobiele toestellen.

Verzoek tot procesoptimalisatie met iGo insights

Voor meer informatie en vragen over ons aanbod, staan onze deskundige adviseurs tot uw beschikking.

+32 3 360 620 0

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Functies van iGo insights

Modulegebaseerde evaluatie van cloudgegevens - van een snel overzicht tot gebruikersspecifieke gedetailleerde rapporten


Multi-Site Access

Toegang tot meerdere klantlocaties door de locaties op de wereldkaart weer te geven bij het inloggen.


Dashboard

Gebruiker configureerbare dashboards met goedkeurings- en sjabloonfunctie voor nieuwe gebruikers. Drill down van vele grafieken naar detailpagina's (bv. AGV en Transport Status KPI's).


Signalering

Snelle synchronisatie van statusupdates (vaak in real time). Automatische en handmatige statuswijziging wanneer het probleem is opgelost.


Observatie

Dagelijkse detectie van trends en afwijkingen voor specifieke statussen met behulp van technieken voor machinaal leren.


System Insights

System Insights geeft informatie over AGV bewegingen en AGV activiteit in de installatie gedurende een bepaalde tijdsperiode (bv. heat maps van AGV condities of verkeersdichtheden).iGo insights in de praktijk

Meer prestaties voor Danfoss: AI-ondersteunde automatische lager

Danfoss gebruikt een geautomatiseerd magazijn met MX-X en EXV vorkheftrucks uit de automatische serie. iGo insights, een AI-ondersteunde, cloud-gebaseerde oplossing, wordt gebruikt voor systeemoptimalisatie. Ook wordt een radiografisch omgevingswaarschuwingssysteem (ELOshield) gebruikt om voorbijgangers te beschermen tegen naderende voertuigen.

Verdere praktische voorbeelden