Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Rekken voor intralogistiek

Industriële rekken voor elke toepassing

Waar productdiversiteit in het spel komt.

Rekkensystemen zijn een beslissende bouwsteen voor een efficiënte magazijnlogistiek. Een optimaal gepland magazijn is een sleutelfactor voor hoge economische efficiëntie. Als totaalleverancier op het gebied van industriële stellingen biedt STILL een uitgebreid portfolio, van statische stellingen zoals pallet-, inrij- of draagarmstellingen tot dynamische stellingen, zoals levendopslag en mobiele stellingen, en platformsystemen.

Bij magazijnstellingen zeggen wij altijd: "Eén oplossing past niet bij alles". Bij het plannen van een stellingsysteem zijn er veel verschillende variabelen waarmee rekening moet worden gehouden, zoals het opslaggebied, de toeleveringsketen, de beschikbare materiaalverwerkingsapparatuur, de huidige en toekomstige processtromen en de goederen zelf. Als slechts één van de variabelen verandert, zal de ideale stellingoplossing totaal anders zijn. Samen met u ontwikkelen we een stellingsysteem dat verschillende goederen veilig opslaat, uw magazijnruimte en -oppervlak optimaal benut, zorgt voor snelle opslag- en ophaalprocessen of mogelijkheden biedt voor magazijnautomatisering.


 • Rekadvies ook in combinatie met voertuigen
 • Holistisch aanbod van magazijnplanning tot montage
 • Conceptie van logistieke processen, bv. pickingprocessen
 • Geautomatiseerde opslagoplossingen
 • Gegarandeerde veiligheid en jaarlijkse schapcontrole

Advies voor industriële stellingen en magazijnplanning

De eerste stap is de keuze van het juiste rekkensysteem. Met het competente advies van onze specialisten begeleiden wij u van de planning tot de montage van uw individuele rekkensystemen.

Hotline voor advies 033606200

Directe lijn met onze adviseur magazijninrichting:

033606200

STILL Magazijninrichting advies

Hier vindt u in slechts 2 minuten uw perfecte rekken:

Wat wilt u voornamelijk opslaan?

Hebt u een bijzonder compact magazijn nodig met grote opslaghoogte in verband met een relatief kleine opslagoppervlakte?

Hebt u op elk moment toegang nodig tot elke pallet?

Hoe organiseert u uw goederenbeheer?

Hallo,
ik wil graag meer informatie over de STILL Stellingsystemen.

Ik ben geïnteresseerd en

Ik kijk uit naar een snel antwoord!

Veel groeten

Hallo,
ik wil graag meer informatie over de STILL Stellingsystemen.

Ik ben geïnteresseerd en

Ik kijk uit naar een snel antwoord!

Veel groetenDownloads STILL industriële rekken

 • Brochure rekken systeem (EN) PDF, 2 MB Download
 • Magazijngids - Magazijngids voor smalle gangen (EN) PDF, 7 MB Download


Industriële rekken in de praktijk


Goed bij elkaar geplaatst

 • Wij adviseren bij de keuze van geschikte stellingen. Wij plannen na onderzoek van uw opslagomstandigheden, de artikelstructuur en de pickprocessen.
 • Wij combineren stellingen met de juiste voertuig- en automatiseringsoplossingen.
 • Bij de planning houden wij rekening met regionaal geldende normen en veiligheidsvoorschriften.
 • Wij monteren met speciaal opgeleide montageteams.
 • Wij controleren jaarlijks de veiligheid van uw stellingen met de wettelijk voorgeschreven stellingskeuring (DIN EN 15635).

Advies en planning van magazijnen

Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Industriële rekken van STILL

Uw magazijnlogistiek is slechts zo goed als elk afzonderlijk onderdeel van uw magazijn. Daarom is de keuze van geschikte industriële rekken van bijzonder belang. Ongeacht de eisen van uw bedrijfstak staat u altijd voor de uitdaging om verschillende goederen veilig op te slaan, de ruimte en het oppervlak van uw magazijn optimaal te benutten en te zorgen voor snelle opslag- en ophaalprocessen.

Als full-range leverancier heeft STILL een uitgebreid assortiment veilige en solide stellingen, van industriële stellingen met individuele of groepstoegang, langgoedstellingen zoals draagarmstellingen of opslagsystemen voor kleine onderdelen - alles inclusief uitgebreide accessoires en montage. STILL ondersteunt u bij de keuze van het stellingsysteem en adviseert u bij de selectie van geschikte magazijntrucks of met betrekking tot geautomatiseerde opslagmogelijkheden. Wij nemen belangrijke gegevens uit het magazijn, het vorige stellingsysteem (indien aanwezig), de huidige en toekomstige processtromen om een stellingsconcept op maat te ontwikkelen.

In stellingen met hoge dichtheid kan de behandelingssnelheid aanzienlijk worden verhoogd met de palletshuttle. Het intelligente systeem maakt halfautomatisch opslaan en ophalen van ladingdragers mogelijk. Daartoe levert een vorkheftruck de pallet af aan het begin van een stellingniveau. Daar tilt de radiogestuurde shuttle de pallet automatisch op, brengt hem in de diepte van het rek en zet hem voorzichtig neer aan het einde van het kanaal.