Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Stellingsystemen Legborden

Voor speciale vereisten

  • Instelbaar naar uw wensen: Flexibel uitbreidbaar
  • Grote ruimte voor weinig geld: Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • Aanpasbaar aan elk type product: Uitgebreid assortiment accessoires
  • Snelle installatie: Eenvoudige installatie
  • Comfortabel hoog opslaan: Geïntegreerde trap

U heeft een flexibele oplossing nodig voor het opbergen van dozen en kleine artikelen? Kijk dan eens naar de STILL legbordstellingen! Een eenvoudige constructie, flexibele uitbreidingsmogelijkheden en aanpasbaarheid zijn kenmerken van deze slimme stellingenoplossing.

Met de flexibele hoogte en modulaire opbouw van de legbordcomponenten en een breed scala aan accessoires kunnen de STILL legbordstellingen exact aan uw wensen worden aangepast. Heeft u een speciale oplossing nodig? Neem contact met ons op! Aan veel speciale eisen kan worden voldaan. Bijvoorbeeld: schuine legborden, transparante legborden, stellingen voor banden en velgen en stellingen om gevaarlijke vloeistoffen en andere gevaarlijke stoffen veilig op te slaan.

Is uw bestaande opslagruimte te klein; Geen probleem, wij kunnen multi-level-systemen realiseren tot een hoogte van 8 meter en kunnen uw bestaande opslagruimte optimaliseren zonder dat u het bestaande vloeroppervlak hoeft uit te breiden.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

+32 3 360 620 0

Meer weten: Legbordstellingen

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Legbordstellingen - ontwerp

Door de verschillende onderdelen of componenten kan de stelling individueel en volledig naar uw wensen en behoeften worden ontworpen. Door middel van dwarsbalken, gesloten zijwanden of roosterwanden kan het frame van de stelling individueel worden opgewaardeerd. De legbordenstelling wordt gecompleteerd met legbordenniveaus in verschillende breedtes en uitvoeringen. Het technische ontwerp maakt een belasting tot 3 500 kg mogelijk.


Stellingen - onderdelen

Steunhaak

Steunhaken zijn gegalvaniseerde T-vormige profielen. Dankzij de gaten in de frames op regelmatige afstanden van 25 mm kan elk stellingontwerp worden gerealiseerd door de steunhaken op de gewenste hoogte te plaatsen.

Lastgeleiders

De diepte van de stelling wordt gewaarborgd door de lastgeleiders die tussen twee steunen worden geplaatst. Als een rek meer dan vijf keer hoger dan diep is, moet het worden beschermd tegen kantelen. Dit is eenvoudig te realiseren door bevestigingen aan de wanden of in de vloer.

Stellingvelden

Stellingvelden kunnen worden voorzien van stalen schappen, panelen, kuipen en gaasvloeren. Stalen vloeren laten gewichten tot 150 kg, 250 kg of 350 kg toe.

 

Panelen (houten planken) laten een gewicht van 250 kg of 350 kg toe.


Stellingen - hoofdaccessoires

Achter- en zijwanden

De achterwanden zijn optimaal beschermd tegen een val van goederen uit de stelling. Achterwanden bieden nog een ander voordeel: ze kunnen fungeren als scheidingswanden. Zijwanden beschermen de goederen tegen een val uit de zijkant van de stelling. Achter- en zijwanden zijn optioneel verkrijgbaar als gaasrooster of staalplaat.

Gaasmanden

Gaasmanden maken een economische en goed georganiseerde opslag van kleine artikelen mogelijk.

Verstelbare legbordscheiders

De verstelbare legbordscheiders houden de stelling netjes en bieden duidelijk overzicht over kleine onderdelen. Ze maken het mogelijk om de ruimte op het legbord te verdelen.


Het kopen van legbordstellingen

Een magazijn dat gepland is met het oog op efficiëntie, garandeert een hoge economische haalbaarheid. Profiteer van het professionele advies van onze STILL-experts vanaf het begin van de magazijnplanning. Voordat u een aankoopbeslissing neemt, helpen wij u bij elk aspect - van de evaluatie van uw magazijnontwerp tot het bespreken van de geplande workflows. Er zijn vele redenen waarom u voor STILL zou moeten kiezen bij de aankoop van een legbordenstelling:

  • Vele jaren expertise: Al meer dan 95 jaar dicht bij onze klanten.
  • Partnerschap waarop u kunt vertrouwen.
  • Holistisch premium concept - van advies tot service.
  • Altijd bij u in de buurt: 14 vestigingen, 37 verhuurvestigingen & 800 servicetechnici alleen al in Duitsland.
  • Een getraind installatieteam zorgt voor de juiste montage van uw stellingen.