Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Stellingsystemen STILL palletshuttlestelling

Automatisch opbergen gemakkelijk gemaakt

  • Maximaal gebruik van opslagvolume
  • Tijdbesparing door gelijktijdig gebruik van shuttles en industriële trucks en halfautomatische opslag en ophalen
  • Hogere flexibiliteit in vergelijking met conventionele compacte opslagsystemen zoals drive-in rekken: Verschillende rekniveaus kunnen worden geladen.
  • Hogere omloopsnelheid: Semi-automatische opslag en ophalen: LiFo (Last-in-First-out) en FiFo (First-in-First-out) mogelijk

Zorgvuldig transport van lading.

U verwacht een maximaal gebruik van uw magazijn en de beschikbare ruimte met hoge handlingsnelheden? Kijk dan eens goed naar de shuttle-stellingen van STILL. Om u in staat te stellen optimaal gebruik te maken van uw ruimte, bieden wij u een perfecte combinatie van een high-density STILL pallet-shuttle-stelling en onze slimme palletshuttle.

De hoge dichtheid van het shuttle-opslagsysteem maakt het mogelijk om ladingdragers semi-automatisch op te slaan en op te halen. Een palletshuttle verplaatst de lading door het kanaal en slaat de pallet op in de stelling. Het systeem maakt het mogelijk om meerdere kanalen onafhankelijk te laden.

Vergeet niet:tijd en opslagruimte zijn waardevol. Optimaliseer het gebruik van de bestaande ruimte met een shuttle-opslagsysteem, zelfs als u een verscheidenheid aan producten moet opslaan.

Truck en shuttle werken hand in hand samen. Het principe is even gemakkelijk als efficiënt. De truck zet de lading af bij de ingang van het kanaal. De lading wordt dan opgepikt door de shuttle en wordt automatisch verplaatst naar het einde van het kanaal of de volgende beschikbare opslagruimte. De pallets worden zorgvuldig op de steunrails geplaatst en de shuttle keert terug naar de ingang van het kanaal om de volgende pallet op te halen. Handig: De shuttle detecteert automatisch het einde van een kanaal.

Met een palletshuttle bespaart u veel tijd en verhoogt u de veiligheid in het magazijn: De truck hoeft niet in de stelling te rijden en de getransporteerde goederen worden zeer zorgvuldig behandeld in vergelijking met blokopslag. De STILL palletshuttles zijn standaard uitgerust met een mobiel voetgangersbeschermingssysteem om een veilig bedrijf te garanderen.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

+32 3 360 620 0

Meer weten: STILL pallet-shuttle-stelling

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Ontwerp van de STILL palletshuttle-stelling

De STILL PalletShuttle-stelling is vrijwel identiek aan een inrijstelling. Met het verschil dat de trucks niet in de stelling binnenrijden en dat elk niveau individueel toegankelijk is. Pallets worden direct aan de voorkant van de stelling afgezet en met een palletshuttle binnen de stelling verplaatst.


PalletShuttle-stellingen - componenten

Stellingsteun

De stellingsteunen zijn elementaire onderdelen van de stelling en zijn gemaakt van speciale stalen profielen met verschillende diktes, afhankelijk van het verwachte gewicht van de lading in het kanaal. Twee steunen worden aan de profielen vastgeschroefd om een steun te vormen. De stellingsteunen zijn stevig vastgeschroefd aan de vloer.

De kolommen van de stellingen zijn in de lengterichting met elkaar verbonden door langsliggers om stabiliteit aan de stelling toe te voegen. Er zijn geen langsliggers op de inslag- en afhaalpunten om een vlotte overdracht van pallets in het kanaal te garanderen.

Langsligger

Steunrail

De steunrails in het shuttle-rek zijn op de steun bevestigd en vervullen twee functies: ze ondersteunen de pallets en de shuttle onder de pallets beweegt zich ook langs de rail. In elk kanaal kan de montagehoogte individueel worden gevarieerd in stappen van 50 mm. Omdat de rails heel eenvoudig in de steunen van elk kanaal worden vastgehaakt, is het systeem zeer eenvoudig aan te passen indien nodig.

De wielstop voor de stelling helpt om de aanvoerende truck op een bepaalde afstand voor de stelling te stoppen. Dit voorkomt schade aan de stelling.

Wielstop

Palletshuttle

De taak van de shuttle is het semi-automatisch opslaan en ophalen van de pallets uit de stelling. De afmetingen van de gebruikte shuttle moeten overeenkomen met de afmetingen van de verplaatste lading. Wij bieden u oplossingen voor Euro-pallets, industriële pallets en geselecteerde soorten chemische pallets. De transportsnelheid van de shuttles is 0,9 tot 1,1 m/s. De shuttles zijn niet alleen wendbaar, maar ook extreem sterk. Met een maximaal draagvermogen van 1500 kg slaan ze ook zware ladingdragers snel en veilig op. Over veiligheid gesproken: om een veilige werking te garanderen, mag de pallet in het midden niet meer dan 10 cm doorbuigen. Hoge veiligheidsniveaus worden gegarandeerd door de persoonlijke beschermingsscanner die standaard op elke shuttle is gemonteerd.

De palletcentreerapparatuur maakt het mogelijk om de pallet nauwkeurig in de stelling te plaatsen. Met de palletcentreerapparatuur is het eenvoudig om de pallet precies in het midden tussen de rails te plaatsen.

Pallet centreren

Bergingsplatform

Het bergingsplatform wordt gebruikt om een shuttle of lading veilig uit de stelling te halen. Het bergingsplatform wordt handmatig bediend. Het stelt bergingsteams in staat om het kanaal te betreden om een uitgevallen shuttle te benaderen. De defecte shuttle kan met een haak uit het kanaal gesleept worden.

Zijdelingse beveiliging

Aan de zijkant van de stelling zijn zijdelingse beveiligingen gemonteerd om toegang via de zijkant tijdens het gebruik te voorkomen. Dit voorkomt ongelukken.


Palletshuttle-systemen kopen

Een magazijn dat gepland is met het oog op efficiëntie, garandeert een hoge economische haalbaarheid. Profiteer van het professionele advies van onze STILL-experts vanaf het begin van de magazijnplanning. Voordat u een aankoopbeslissing neemt, helpen wij u bij elk aspect - van de evaluatie van uw magazijnontwerp tot het bespreken van de geplande workflows. Er zijn vele redenen waarom u voor STILL zou moeten kiezen bij de aankoop van een pallet-shuttlestelling:

  • Vele jaren expertise: Al meer dan 95 jaar dicht bij onze klanten.
  • Partnerschap waarop u kunt vertrouwen.
  • Holistisch premium concept - van advies tot service.
  • Altijd bij u in de buurt: 14 vestigingen, 37 verhuurvestigingen & 800 servicetechnici alleen al in Duitsland.
  • Een getraind montageteam zorgt voor de juiste montage van uw palletshuttlestelling.