Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Onderhoud en Full Service

Onderhoud

Eén ding minder om u zorgen over te maken

Of het nu gaat om het chassis, de aandrijving of de mast - elke mechanische en elektrische component van een vorkheftruck moet perfect functioneren om een probleemloos arbeidsproces en veiligheid op de werkplek te garanderen.

 

Kostbare uitgaven voor reparaties kunnen aanzienlijk worden gereduceerd door consistent onderhoud van de truck. De voordelen spreken voor zich: uw truck is altijd klaar voor gebruik en zelfs reparaties kunnen van tevoren worden gepland om in uw productieproces te passen.

 

Als u het onderhoud zelf wilt uitvoeren, kan STILL Service u ondersteunen door middel van voertuigspecifieke onderhoudscontrolelijsten, die tevens dienen als documentatie voor de ondernomen acties. Bijzonder nuttig zijn de onderhoudssets die alle originele STILL-producten en -onderdelen bevatten die nodig zijn voor een goed onderhoud. De sets worden specifiek voor elk voertuig en onderhoudsinterval samengesteld en garanderen dat alle vereiste werkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd.

 

Het is echter nog gemakkelijker en praktischer voor u om een service-overeenkomst met STILL te sluiten. Deze zijn niet alleen voordelig, maar omvatten ook de totale planning en voorbereiding. Natuurlijk bieden onze goed opgeleide en gecertificeerde technici deze service ook aan voor voertuigen van andere fabrikanten. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele vloot.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

+32 3 360 620 0

Meer weten: Onderhoud

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Service-overeenkomsten

STILL Service biedt verschillende service-overeenkomsten op maat:

  • Basic is een individueel samengesteld servicepakket dat precies aan uw behoeften en eisen voldoet. Elke onderhoudsservice wordt tegen speciale voorwaarden gefactureerd en de daaruit voortvloeiende reparaties worden uitgevoerd tegen een gereduceerd uurtarief.
  • <ltrong>Comfort Deze service dekt al uw onderhoudsbehoeften tegen een laag maandelijks bedrag af, evenals de jaarlijkse veiligheidsinspectie en de voorrijkosten voor de monteurs.Comfort biedt u betrouwbaarheid en gemak bij het berekenen van uw financiële uitgaven.
  • Premium dekt alle bovengenoemde diensten en reiskosten af evenals de levering van alle benodigde service-onderdelen en -artikelen.

.