Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:
25.04.2023

STILL presenteert nieuwe productlijn voor maximale klantgerichtheid

Maatwerkoplossingen voor elke inzet

Hendrik-Ido-Ambacht, 17 april 2023 – Met de nieuwe 'Classic Line' serie voegt intralogistieke specialist STILL hoogwaardige instapoplossingen toe aan haar portfolio. Tegelijkertijd breidt STILL zijn doelgroep uit met bedrijven met minder complexe intralogistieke eisen, maar een hoog kwaliteitsbewustzijn. Met de lancering van de nieuwe productlijn en de differentiatie van haar portfolio in 'Xcellence Line' en 'Classic Line' speelt STILL in op de veranderende klanteneisen en een groeiende vraag naar gestandaardiseerde heftrucks met een focus op kernfuncties.

‘Making intralogistics smart. Together’. Onder dit motto ontwikkelt STILL al meer dan 100 jaar intralogistieke oplossingen die precies zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Logisch, dat de intralogistieke specialist opnieuw inspeelt op de actuele veranderingen in de markt en met een compleet nieuwe instapserie komt. Na een lange periode in de intralogistiek, waarin de focus vrijwel volledig lag op het sneller, krachtiger en technisch steeds geavanceerder maken van trucks en systemen – om te voldoen aan de toenemende en steeds complexere eisen van klanten, groeit nu een marktsegment waarin ‘focus op de essentie’ de maatstaf is. De vraag naar snel beschikbare en aantrekkelijk geprijsde trucks voor minder intensieve inzet en kortere inzetduur stijgt gestaag. "Niet alles wat technologisch mogelijk is, is altijd individueel de beste oplossing", weet Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management. "Soms is een relatief eenvoudige truck in reeds geconfigureerde uitvoeringsvarianten, van hoge kwaliteit en veilig, de slimste oplossing voor de specifieke uitdagingen en processen van een klant."

De STILL belofte: Hoogste kwaliteit en beste service

De markt voor gestandaardiseerde instapmodellen heeft STILL tot op heden nauwelijks aangesproken. Om in de toekomst – naast de gevestigde premiummarkt – ook deze nieuwe markt te bedienen met een hoogwaardig portfolio, is de ‘Classic Line’ in het leven geroepen. Voor de premiummarkt is er de ‘Xcellence Line’. Beide series omvatten een gamma innovatieve hef- en magazijntrucks en bieden de hoogste kwaliteit en de beste service. Ook in het instapsegment hecht STILL veel belang aan hoogwaardige componenten en maximale veiligheid van de trucks. Uiteraard kunnen alle klanten rekenen op deskundig advies en het uitgebreide STILL-servicenetwerk - ongeacht de gekozen serie.

De STILL Xcellence Line

De ‘Xcellence Line’ (X-Line) bevat alle eerdere trucks uit het STILL portfolio op een enkele uitzondering na. De meest innovatieve technologie en maximale efficiëntie, uiterst flexibel en aanpasbaar, dat zijn – en blijven – de belangrijkste kenmerken van deze serie. De trucks zijn gemaakt voor de meest veeleisende intralogistieke uitdagingen, lange diensten en zware toepassingen. Een breed scala aan uitrustingen, hulpsystemen en automatiseringsopties biedt klanten bovendien alle mogelijkheden voor een individuele configuratie. Het middelpunt van de X-Line wordt de nieuwste generatie STILL elektrische vorkheftrucks: de RXE-serie. Deze vervangt geleidelijk de bestaande RX-serie in alle gewichtsklassen en stelt nieuwe normen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid.

De STILL Classic Line

De ‘Classic Line’ (C-Line) daarentegen biedt gestandaardiseerde instapmodellen, teruggebracht tot de basisfuncties, tegen aantrekkelijke voorwaarden. De trucks zijn leverbaar met vooraf geconfigureerde uitvoeringspakketten en daardoor snel beschikbaar – ook eenvoudig en overzichtelijk in de STILL Online Shop. Met de C-Line krijgen klanten slimme oplossingen voor eenvoudige processen: functioneel, op maat gemaakt en in de vertrouwde hoge kwaliteit. De C-Line wordt aangevuld met specifieke magazijntrucks en stapelaars uit het bestaande STILL-portfolio, maar de focus ligt op nieuwe ontwikkelingen voor alle intralogistieke oplossingen. Deze zullen het C-Line portfolio geleidelijk vullen en uitbreiden.

Constante klantgerichtheid voor oplossingen op maat

Het consequent ontwikkelen van trucks en oplossingen op basis van de klantbehoeften en het tijdig anticiperen op trends en veranderingen is altijd een belangrijke pijler geweest voor het succes van STILL. Hoe meer de markt en de eisen van de klant verschillen, hoe belangrijker het is om klantgerichte producten te ontwikkelen en aan te bieden. “Het is essentieel om goed naar onze klanten te luisteren, hun uitdagingen te kennen en hun processen te begrijpen”, benadrukt Frank Müller. Gecombineerd met een gedifferentieerd portfolio is het mogelijk om alle klanten precies die oplossing te bieden die perfect aansluit op hun eisen en werksituatie. “Wij zijn ervan overtuigd dat dit - naast een krachtig portfolio en slimme diensten - een belangrijk succescriterium is voor de intralogistiek van de toekomst”, aldus Frank Müller.

STILL presenteert noviteiten uit beide portfolio's op LogiMAT 2023

Tijdens LogiMAT 2023 in Stuttgart presenteert STILL voor het eerst de nieuwste truck- highlights uit beide productseries. Frank Müller kijkt duidelijk uit naar het event: “Ik wil niet te veel vooruitlopen, maar ik kan alvast één ding verklappen: het wordt elektriserend - op meerdere lijnen!"