Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Direct rijden, korting op je occasie of kies je liever één van onze andere deals?

Kies bij aanschaf van 'n STILL, jouw eigen deal.

Samen bereiken we het meest.

Samen bereiken we het meest.

Met meer dan 100 jaar ervaring vanuit STILL begrijpen we dat geen warehouse hetzelfde is en dat iedereen unieke behoeften heeft. Dankzij onze ervaring en jouw expertise als professional weten wij precies wat we doen. Daarom geven we je de vrijheid om de deal te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Wij staan klaar om je te helpen en samen vinden we altijd de beste oplossing.

Maak jouw keuze uit onze deals.
Bij STILL begrijpen we dat iedere organisatie unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we een scala aan exclusieve aanbiedingen waaruit je kunt kiezen. Of je nu wilt profiteren van een hoge inruilwaarde met € 1500,- extra inruil voor jouw oude heftruck, of liever kosten wilt besparen met gratis opladen dankzij een hoogfrequent lader, wij hebben de perfecte deal voor jou.

Wil je direct aan de slag?
Onze ruime selectie aan huuropties, of uit voorraad leverbare modellen zorgen ervoor dat je meteen kunt rijden, zonder wachttijd. Bij de aanschaf van een STILL heftruck ontvang je zelfs een gratis elektrische pallettruck (ECH), zodat je compleet uitgerust bent. Geen extra hulpmiddel, maar liever zonder zorgen aan de slag? Kies dan voor een gratis eerste servicebeurt.

Detail image

We komen er wel uit.

Welke keuze je ook maakt, bij STILL zorgen we ervoor dat je altijd de beste deal krijgt.

Neem vrijblijvend contact op. Samen komen we er wel uit!

This site is protected by FriendlyCaptcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.