Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Digitale Product launch

STILL elektrische vorkheftruck RX 60

Dinsdag, 13 oktober 2020

Première van de STILL RX 60-35 / 50

In de context van stijgende energiekosten en CO2-reductie, verschuift slim energiebeheer steeds meer naar de focus van succesvolle logistieke oplossingen. Dit digitale evenement laat zien hoe emissievrije intralogistiek en slim energiemanagement kunnen worden geïmplementeerd voor transporttaken met ladingen van 3,5 tot 5 ton - met de nieuwe STILL RX 60-35/50 elektrische truck als specifiek voorbeeld.

Agenda

13. October 2020
10:00 uur tot 11:00 uur en 16:00 uur tot 17:00 uur

  • Welkom
  • Key note: Efficiënte intralogistiek door slim energiebeheer
  • Key note: CO2-vrije intralogistiek door middel van krachtige elektrische vorkheftrucks
  • Q&A

Profiteer van

  • uitgebreide invulling over het thema energiebeheer in de intralogistiek
  • de exclusieve première van de nieuwe RX 60-35/50 elektrische vorkheftruck
  • uitmuntende expertise van bekwame deskundigen.

Efficiënte intralogistiek door slim energiebeheer


Energie! Een onmisbare en dure hulpbron voor de industrie, de productie en de detailhandel. Respectievelijk wordt elke intralogistieke transporttaak in grote mate bepaald door beschikbaarheid, efficiëntie, ecologische voetafdruk en de kosten van de energie die nodig is voor het leveren van behandelingsprestaties en winstgevendheid.

De voortdurend stijgende elektriciteits kosten, parallel aan de vereisten om schadelijke CO2-uitstoot te vermijden, dwingen elke onderneming om het gebruik en het verbruik van energie met de grootste zorg te organiseren en te plannen.

Slimme energiehuishouding wordt daarom een doorslaggevende factor voor economisch succesvolle logistieke strategieën. Verdere aspecten zijn de integratie in digitale besturingssystemen en diensten.  

Onze energiedeskundigen laten u het scala aan mogelijkheden zien om energie succesvol te beheren en beantwoorden uw vragen. Duidelijk, transparant en uitgebreid.

Krachtige elektrische heftrucks voor CO2-vrije intralogistiek


Ontdek hoe u emissievrije intralogistiek en slim energiebeheer kunt toepassen bij transporttaken voor lasten van 3,5 tot 5 ton, met het specifieke voorbeeld van de nieuwe elektrische truck STILL RX 60-35/50. Ontdek waarom de nieuwe RX 60-35/50 alles kan - behalve het produceren van uitlaatgassen! Of het nu gaat om handlingprestaties, ergonomie, veiligheid of beschikbaarheid - de RX 60-35/50 biedt onze klanten de prestaties die in alle opzichten aan hun eisen voldoen en stelt ze optimaal in.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

Compliance code

Compliance is een belangrijk aandachtspunt voor STILL. Als er restricties zijn van uw kant, laat het ons dan weten.

Contact

+32 3 360 620 0

Meer weten: STILL RX 60-35/50

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.