Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Routetreinen

Efficiënte productievoorziening met routetreinen

Tugger-treinsystemen staan voor slanke processen, efficiënte materiaalstroom, nauwkeurige timing en verkeersremmende intralogistiek. Zij bestaan uit een trekkend voertuig, aanhangers (slepers) en wagens (ladingdragers).

STILL-trekkersframes hebben een gepatenteerd transport- en afvoersysteem en bieden daardoor de grootst mogelijke flexibiliteit, uniek bedieningscomfort en de laagste rolweerstand in de sector.

Met de betrouwbare elektrische trekkersboten van STILL vormen de STILL-routetreinen een innovatieve totaaloplossing voor slanke productiebevoorrading.

 • Geld besparen - Efficiënte, energiebesparende transporten met minder magazijnverkeer
 • De veiligheid verhogen - Beste rijeigenschappen en automatische beveiliging
 • Maximale flexibiliteit - Breed scala aan mogelijke combinaties van frames en trolleys
 • Ergonomische bediening - Gepatenteerd transport- en verwijderingssysteem


Systematisch trek advies - de bal ligt bij u!

 • Vastleggen van de feitelijke toestand
 • Mogelijke combinaties van route-elementen
 • Mogelijke toepassingen van routetreinen op het terrein
 • Materiaalstroomconcept met routetreinen
 • Facultatief: Testen van automatiseringsfasen,
  Uitvoering van het project

+32 3 360 620 0

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Onze aanbieding voor het gebruik van routetreinen

Met het gepatenteerde LiftRunner-systeem biedt STILL de beste routetrein voor uw branche. Onze experts ondersteunen u vanaf het eerste overleg bij de invoering van geautomatiseerd materiaaltransport met behulp van routetreinen.

STILL LiftRunner® trek-systeem

Het STILL LiftRunner® trek-systeem is de beste trekker in de branche. Het systeem overtuigt door het gepatenteerde transport- en verwijderingsprincipe van de trolley, het hoogste bedieningscomfort en de laagste rolweerstand.

Advies over routetreinen

Een routetrein vereist niet alleen een trekkend voertuig en aanhanger. Bespreek de details met ons.

Geautomatiseerde treinen

De routetreinoplossing brengt alle stations van de goederenstroom volledig automatisch in kaart - van het laad- tot het losstation.

Individuele route treinen

Het STILL LiftRunner® trek-systeem is optimaal voorbereid op elk geval en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.


STILL LiftRunner® trek-systeem

Het STILL LiftRunner® trek-systeem is het ideale systeem voor intern transport. Het combineert het gepatenteerde transport- en verwijderingssysteem voor trolleys (rollende frames) met uniek bedieningsgemak en de laagste rolweerstand in de sector. Van de trekkende voertuigen tot de frames (aanhangwagens) en de wagens, alle onderdelen kunnen vrij worden gecombineerd. Zo kunt u de meest geschikte routetrein voor uw individuele toepassing configureren.

 

Invoering en automatisering van routetreinen

Uitgebreide onderwerpen over invoering van routetreinen en automatisering van routetreinen. Onze deskundigen hebben alle relevante informatie voor u verzameld: Voordelen, toepassingsgebieden, introductieproces, werkwijze en nog veel meer. Onze routetrein-experts zijn beschikbaar om u te adviseren over uw individuele toepassing.

Advies over routetreinen

Onze deskundige adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Route treinen in de praktijk


Tugger train in intralogistiek

Routetreinen zijn een integraal onderdeel van de moderne intralogistiek. Zij zijn onvervangbare helpers in lean production - zij maken het mogelijk intralogistieke processen met een hoge mate van efficiëntie te ontwerpen. De routetreinoplossingen van STILL zetten de norm voor efficiëntie. Zij maken een slank productieproces mogelijk. Profiteer van betrouwbare en nauwkeurige leveringsfrequenties in uw productiefaciliteiten.

Elke routetrein is een oplossing op maat, d.w.z. onze routetreinoplossingen zijn net zo individueel als de magazijnwerelden van onze klanten. Hun gemeenschappelijke noemer: u vermindert uw interne verkeersvolume, wat u geld bespaart en de veiligheid verhoogt. Samen ontwikkelen we een concept dat perfect aansluit bij de eisen van uw productievoorziening en voldoet aan de hoogste eisen. Desgewenst kunnen wij zelfs afzonderlijke processtappen of het gehele traject automatiseren. Daarnaast bieden wij innovatieve trekkers aan, gebaseerd op meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van elektrische trekkers. Vertrouw op een oplossing die innovatief, op maat en kostenefficiënt is.

Expertise en ervaring zijn essentiële factoren voor het succes van uw routetreinproject - of het nu handmatig of geautomatiseerd is.
Voor de duurzame ontwikkeling van de productielogistiek in het bedrijf is een holistische visie en een sterk expertisenetwerk. Daarom is STILL uw ideale partner voor routetreinoplossingen en routetreinautomatisering.