Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Beleef jouw RX 60 seconden.

Haal het maximale uit je tijd. De nieuwe STILL RX 60.

Neem plaats in de nieuwe STILL RX 60 - en zodra de klok tikt, klopt je hart vol enthousiasme. In een tijd waarin elke seconde in intralogistieke processen telt, biedt onze acceleratiekampioen jou talrijke waardevolle seconden. Laat je vanaf de allereerste seconde 'elektrificeren' door de perfecte mix van prestatie, ergonomie, wendbaarheid en energieverbruik. De RX 60-25/35 is meer dan sterk, hij is de sterkste: verplaats in slechts 3.600 seconden 258 ton met de beste elektrische vorkheftruck in zijn klasse. Voel de vrijheid van het hoogste bereik per acculading wanneer je 32.400 seconden aan één stuk pallets verwerkt zonder ook maar één keer te moeten laden. Geniet van de beste werkplek die je je kunt voorstellen: met perfect gepositioneerde bedieningselementen, maximale beenruimte, optimaal zicht rondom - en met de unieke STILL Easy Control boordcomputer! Dankzij dit systeem zijn jouw favoriete prestatiefuncties altijd slechts één klik verwijderd en zijn alle relevante prestatiegegevens altijd in één oogopslag zichtbaar. Het is tijd om nieuwe normen te stellen: beleef jouw RX 60 seconden nu!

  • Enorme prestaties: de sterkste omslagprestaties in zijn klasse


  • Maximale beschikbaarheid: maximaal bereik met één batterijlading

  • Beste werkplek: ruime cabine met STILL Easy Control boordcomputer
Aanhef*

De sprinter - tijd voor een nieuwe kampioen


Performance

De krachtigste prestaties aller tijden

Druk? Dan ga je aan de slag: met geen enkele andere vorkheftruck kun je in minder seconden meer goederen verplaatsen. De nieuwe RX 60 is de prestatiekampioen in zijn klasse. Hoog, breed of beide - met elke getransporteerde pallet bespaar je waardevolle seconden dankzij onze sprinter. Met zijn perfect controleerbare prestaties breng je de goederen in recordtijd naar de plaats van bestemming. Ontwikkeld en gebouwd voor toepassingen waarin groot gedacht mag worden.

258 ton in 3.600 seconden...

Jouw elektrificerende 3.600 seconden waarin je 258 ton 200 meter verplaatst.
Ervaar de grootste omslagprestaties in deze truckklasse.

7,4 meter in 11 seconden

Jouw elektrificerende 11 seconden waarin je jouw lading tot een hoogte van 7,4 meter heft.
Beleef nauwkeurige prestaties op het hoogste niveau.

Klaar om elke seconde een elektrificerende prestatie te leveren?

Check alle truckkenmerken in het gegevensblad of maak direct een afspraak en ervaar snel jouw persoonlijke RX 60 seconden live.

Aanhef*

Inzetbaarheid

De nieuwe inzetkampioen.

Kracht is massa maal versnelling. Wij voegen hier uithoudingsvermogen aan toe! Want wat je nodig hebt, is omslagprestaties waarop je de hele shift kunt vertrouwen. Neem plaats in de nieuwe RX 60 en werk acht uur lang zonder één keer op te laden - dankzij het maximale bereik per acculading in zijn klasse. En om direct aan de slag te gaan, start de truck in de Quick Start-modus terwijl je plaats neemt.

Volgende laadpauze? Over 32.400 seconden!

Jouw elektrificerende 32.400 seconden in één oplaadvrije continu-inzet.
Start met het hoogste bereik per acculading in zijn klasse.

Start over 0,5 seconden.

Jouw elektrificerende halve seconde tot de nieuwe RX 60 startklaar is.
Breng de truck tot leven door plaats te nemen.

Klaar voor een elektrificerende inzetbaarheid, elke seconde weer?

Check alle truckkenmerken in het gegevensblad of maak direct een afspraak en ervaar snel jouw persoonlijke RX 60 seconden live.

Aanhef*

Ergonomie

De beste werkplek. Punt.

De titel zegt eigenlijk alles, maar om het écht te begrijpen, moet je het ervaren. Riante beenruimte, perfect gepositioneerde bedieningselementen en een ongeëvenaard zicht rondom: de werkplek op de nieuwe RX 60 is de beste die je je kunt voorstellen. Met altijd aan je zijde: STILL Easy Control - een slimme boordcomputer, die je nooit meer wilt missen.

Voel je goed in één seconde

Jouw ene elektrificerende seconde, die zal worden gevolgd door talloze anderen.
Neem plaats op de beste werkplek die je je kunt voorstellen.

Volledige controle. IEDERE seconde

Jouw elektrificerende seconden met de STILL Easy Control boordcomputer. Ervaar de volledige controle:
gewenste prestatiefuncties in één klik, relevante truckgegevens in één oogopslag.

Klaar voor elektrificerende ergonomie, elke seconde weer?

Check alle truckkenmerken in het gegevensblad of maak direct een afspraak en ervaar snel jouw persoonlijke RX 60 seconden live.

Aanhef*

Onafhankelijke vorkheftrucktest F+H

"De prestatiebarrière doorbreken"

"STILL levert nog steeds een verbluffend resultaat in de vorkheftruck test "

 

“STILL stelt nieuwe norm in het elektrische vorkheftruck segement met de krachtige modellen RX 60 Nooit eerder in onze lange testhistorie heeft een vorkheftruck met een elektrische aandrijving zo hoog gescoord.“

 

“Het krachtige model in de nieuwe serie van deze Still krachtpatser versnelt, tilt en rijdt zo krachtig als een heftruck met verbrandingsmotor, maar zonder het genereren van de hoge geluids- en uitlaatemissies die kenmerkend zijn voor verbrandingsmotoren.“

 

„Als we kijken naar de praktische inzetbaarheid, dan gaat onze testtruck bijna 1,5 werkdag mee op een enkele acculading. De inzet is theoretisch onbegrensd wanneer de lithium-ionbatterij tijdens pauzes snel wordt opgeladen.“

Best geteste vorkheftruck in vergelijkig met elektrische vorkheftrucks:

elektrische vorkheftrucks

Diesel vorkheftrucks

LPG vorkheftrucks


Inzetfoto's

Sterk op de helling

Volle kracht op en neer? Een fluitje van een cent voor de RX 60! Onze krachtpatser kan bijvoorbeeld tien keer per uur een afstand van 610 m afleggen met een last van 2.500 kg en een helling van 10 %. Dankzij het ingenieuze nieuwe mastconcept houd je hierbij alles optimaal in de gaten.

Binnen en buiten thuis

In het magazijn of op het buitenterrein: het allround talent overtuigt op elke locatie als ideale hulp voor de meest uiteenlopende transporttaken in alle branches. De hoge accucapaciteit en de zijdelingse batterijwissel maken de RX 60 perfect geschikt voor meerploegendiensten.

Nauwkeurig tot in de vingertoppen

De goederen worden nauwkeurig opgeslagen - probleemloos dankzij de fijngevoelige hydrauliekbediening. In de High-Performance versie kan de RX 60-25/35 ook nog eens sneller accelereren en heffen.

Altijd in goed gezelschap

Voor welke uitdaging je ook staat - met een grote verscheidenheid aan uitvoeringen biedt de RX-60-serie altijd een oplossing op maat. Voor elke inzet hebben we het juiste model - op maat gemaakt voor het specifieke inzetprofiel dankzij een breed scala aan uitrustingsopties.

Ruwe bolster, blanke pit

Leun achterover en voel je goed - vanaf de eerste seconde. De luchtgeveerde stoel met zijn vele comfortabele eigenschappen biedt maximale ergonomie. De ruime cabine biedt verschillende opbergmogelijkheden. En Easy Control biedt alle relevante informatie in één oogopslag en alle prestatiefuncties in één klik.

Wendbaar in de krapste ruimtes

Hij raakt niets! Zelfs als het krap wordt, is dat geen probleem dankzij de extreem korte draaicirkel: compacte truckafmetingen en extreme wendbaarheid resulteren in smalle gangpadbreedten.

Eén machine - vele mogelijkheden

Van werkbakken tot verlengde vorken en van kiepcontainers tot vorkenverstellers: je kunt jouw RX-60 altijd eenvoudig upgraden.


Model Overzicht

Model Maximaal hefvermogen (kg) Maximale hefhoogte (mm) Rijsnelheid (km/u) Batterijspanning (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.540 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.540 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.540 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.540 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.540 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.540 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.540 20 80
RX 60-35 / Li-Ion 3.500 7.540 20 80

Downloads


Contact

Vul het contactformulier in

We zullen snel reageren op uw verzoek.

Bel een consultant

Uw directe lijn naar onze gespecialiseerde consultants.

Aanhef*
Experience Your RX 60 seconds!