Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Stellingsystemen Platform

Optimale opslag op elk niveau

  • Kost-efficiënte creatie van extra opslag- en vloeroppervlak
  • Laadvermogens van 250 kg/m² tot 2 000 kg/m²
  • Kan worden gebouwd in elke afmeting en hoogte
  • Eén- of meerlaagse designversies beschikbaar
  • Aanpasbaar aan elke omstandigheid

 

Wilt u efficiënter gebruik maken van uw magazijnhoogte? Dat is precies wat STILL-systeemvloeren voor u mogelijk maken. Of het nu gaat om extra opslagniveaus, werk- of productieruimtes - de toepassingen zijn veelzijdig. De systeemvloeren zijn zelfdragende, begaanbare en deels berijdbare staalconstructies. Ze bieden een intelligent middel om de beschikbare magazijnruimte te vergroten. Het aantal mogelijke ontwerpvarianten is vrijwel onbeperkt. Afhankelijk van uw specifieke eisen bieden wij verschillende draagvermogens en vloerbedekkingen.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact met ons op.

+32 3 360 620 0

Meer weten: Systeemvloeren

Uw lokale contactpersoon zal uw vragen graag beantwoorden.

Aanhef*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Systeemvloeren

Systeemvloeren zijn vrijstaande stalen constructies. Afhankelijk van de eisen kan de constructie worden aangepast aan verschillende hoogtes en draagvermogens. Het is ook mogelijk om de constructies zonder speciale eisen te demonteren en weer in elkaar te zetten.


Systeemvloeren - onderdelen en componenten

Steunelementen

De steunen zijn de pijlers waarop de hele constructie rust. Type en ontwerp van de steunen zijn afhankelijk van de hoogte, de benodigde robuustheid en de afstand tussen de steunen. De meest economische oplossing is meestal een afstand van 4 tot 8 meter tussen de pijlers.

Draagbalken

Samen met de steunen vormen de hoofddraagbalken het platformframe. Type en ontwerp van de steunen zijn afhankelijk van de benodigde robuustheid en de afstand tussen de steunen. (structuurprofiel).

Gordingen

De gordingen dienen ter ondersteuning van het platformoppervlak. De gordingen worden zonder hoogteverlies op de draagconstructie gemonteerd. Ondersteunde gordingen kunnen vrijdragend zijn om aan specifieke bouwkundige eisen te voldoen.

Verticale en horizontale dwarsbalken

De dwarsbalken stabiliseren het platformsysteem. Een speciale constructie zonder dwarsbalken is beschikbaar om voertuigen onder het platform door te laten rijden.

Systeemvloeren - uitvoeringen

Wij bieden verschillende soorten vloeren - afhankelijk van de belasting en het gewenste antislipeffect. Spaanplaten worden vaak als standaardoplossing gebruikt. Andere vloertypen, zoals geblokte platen (plaatstaal) of gestructureerde gecoate platen zijn ook mogelijk.

Leuningen

De leuningen zijn volledig van staal en zorgen voor de vereiste veiligheidsniveaus in het magazijn.

Trap

De zeer robuuste trap is aan weerszijden voorzien van een leuning. De treden zijn verkrijgbaar als gaasrooster, geruite platen of massief houten planken. Indien gewenst kunnen ook tussenplatformen worden opgenomen. De trap kan flexibel worden gepositioneerd. De trap kan onder verschillende hoeken (90/180 graden etc.) worden geplaatst. Ze kan onder of voor het platform worden geplaatst, met of zonder tussenplatformen.

Transferstation beveiligd door middel van een ketting

Het transferstation wordt gebruikt voor het stapelen of ontstapelen van pallets. Om te voorkomen dat het transferstation over de rand valt, is het gebouwd volgens de geldende regionale voorschriften en beveiligd met een afneembare ketting. (Overeenkomstig de eisen van BGR 234, van toepassing voor Duitsland, bedraagt de minimumdiepte 800 mm)


Platforms - hoofdaccessoires

Veiligheidsvergrendeling

De veiligheidsvergrendeling is een alternatief voor het transferstation en wordt handmatig geopend en gesloten. Onafhankelijk van de positie van de vergrendeling kan de bediener op het platform niet over de rand van het platform stappen. De veiligheidsvergrendeling is vooral aan te bevelen als de veiligheidseisen zeer hoog zijn.


Platforms kopen

Een magazijn dat gepland is met het oog op efficiëntie, garandeert een hoge economische haalbaarheid. Profiteer van het professionele advies van onze STILL-experts vanaf het begin van de magazijnplanning. Voordat u een aankoopbeslissing neemt, helpen wij u bij elk aspect - van de evaluatie van uw magazijnontwerp tot het bespreken van de geplande workflows. Er zijn vele redenen waarom u voor STILL zou moeten kiezen bij de aankoop van een platform:

Jarenlange expertise: al meer dan 95 jaar dicht bij onze klanten.

Partnerschap waarop u kunt vertrouwen.

Holistisch premium concept - van advies tot service.

Altijd dicht bij u in de buurt: 14 vestigingen, 37 verhuurkantoren en 800 servicemonteurs alleen al in Duitsland.

Een getraind installatieteam zorgt voor de correcte montage van uw platform.