Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:

Kies bij aanschaf van 'n STILL, jouw eigen deal.

Direct rijden, korting op je occasie of kies je liever één van onze andere deals?

Lekker relaxen deze zomer? Dat kan met onze gebruikte trucks! NU bij gebruikte STILL trucks: Exclusieve CoolLux sfeerlamp & draadloze speaker. Wees snel OP = OP

STILL is de toonaangevende leverancier van
intelligente oplossingen voor intralogistiek


Onderneming

STILL biedt wereldwijd op maat ontwikkelde interne logistieke systemen.

STILL realiseert een intelligent samenspel tussen vorkheftrucks, magazijntechniek, software, dienstverleningen en service.

Het merk STILL

STILL is een gevestigd premium merk, toonaangevend in innovatie en een betrouwbare partner. STILL is een team en een uitstekende werkgever.


News

STILL levert wereldwijd al meer dan 100 jaar intern transport van de beste kwaliteit, van vorkheftrucks, laagheffende pallettrucks, VNA-trucks tot magazijninrichting.

Naast nieuwe trucks biedt STILL België professioneel gereviseerde gebruikte trucks en de verhuur van trucks voor maximale flexibiliteit voor iedere toepassing.

Onze mensen in heel België staan voor u klaar met verkoop, verhuur, service en advies.

Onze intralogistieke systemen en rekken helpen u om de maximale efficiëntie van uw magazijn te verhogen. Als totaalleverancier biedt STILL u een uitgebreid productportfolio, van reksystemen of mezzanines tot dynamische reksystemen zoals verrijdbare legborden.

De sleutel tot STILL's succes zijn zeer efficiënte producten, variërend van complete oplossingen voor specifieke industrieën, voor grote en kleine bedrijven, tot geautomatiseerde logistieke programma's voor effectief magazijn- en goederenstroombeheer.