Kies een andere taal om inhoud voor uw locatie te zien:
[Translate to Belgium (Dutch):] Sicherheitsprüfung

Safety

Stelling-inspectie

Volgens het Duitse ministerie van Arbeid en Sociale Zaken zijn stellingen en opslagsystemen arbeidsmiddelen en zijn ze onderworpen aan de voorschriften voor industriële veiligheid en daarmee vallen ze dus onder de verantwoordelijkheid van de werkgever en de exploitant.

U bent verantwoordelijk voor de veiligheid DIN EN 15 635 maakt een onderscheid tussen wekelijkse inspecties en inspecties door deskundigen, die om de 12 maanden moeten worden uitgevoerd door opgeleide inspecteurs.

De wekelijkse inspectie kan ook door de werkmaatschappij zelf worden uitgevoerd, maar de deskundige inspecties vereisen speciale vakkennis. Onze gecertificeerde systeeminspecteurs zijn beschikbaar en helpen u graag met deze wettelijk verplichte diepgaande inspecties.

Inspectieproces

De inspectie van het opslagsysteem vereist geen onderbreking van uw activiteiten en omvat de volgende diensten:

  • Visuele inspectie van de constructie en naleving van de specificaties. Er worden steekproefsgewijze controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het maximale laadvermogen niet wordt overschreden.
  • Visuele controle van de BGR 234 van de commerciële beroepsverenigingen. Wij controleren of alle vereiste veiligheidsvoorzieningen aanwezig zijn en goed werken.
  • Willekeurige, maar toch uitgebreide visuele controle van de normniveaus. Wij controleren (ook in de bovenste verdiepingen) of de staanders, steunen of dwarsliggers tekenen van beschadiging vertonen.
  • Willekeurige controle van de onderdelen en componenten van het systeem op herkenbare schade of overbelasting volgens DIN EN 15635. Een lokale meting om de verticaliteit en rechtheid van alle secties te garanderen.